diumenge, 8 de desembre del 2013

Nou de Vacarisses

Tot i ser una de les meves rutes preferides, aquest any és una de les que menys vegades hem fet: la cacera del porc senglar, les curses de Montmeló i altre tipus de sortida han fet que Vacarisses no hagi estat una destinació lider el 2013.

Aquesta ruta (missatge per als Cristobals i Joan) és BTT en estat pur: pujades, corriols, descensos ràpids, parts tècniques. Que no es tracta només de tenir cames. Al vídeo podeu veure la tècnica
Haig de reconèixer que ha hagut un que m'ha superat a la part tècnica (quina ràbia!!), el David que està gaudint del poc que li queda de les sortides, ara comença la campanya nadalenca i després haurà de cuidar al futur nadó.

També hem descobert que ahir no només li van extreure la cartera a l'Esther, també les pastilles d'EPO que l'Efren pren per suportar el ritme frenètic del grup. Avui a mig camí estava petat.

I com sempre l'únic que ha fet la pedalada sencera ha estat en Manolo, que l'ha finalitzada com toca, pujant els blaus.

La sortida d'avui ha estat molt nombrosa, i cada vegada són més els riders que s'estan apuntant a la caravana de nenazas a Arenys, si això continua així haurem de fer una samarreta commemorativa. I si no us ho creieu mireu la foto de grup:

Alessandra, Dani, David, Efren, Cristobal I, Cristobal II, Joan, Manolo i Ferran 

Les dades:

42,0 km i 1.000 m de desnivell.

M'he oblidat de comentar-vos que la setmana vinent és la pedalada de Santa Llúcia, a Sant Feliu de Pallerols, si algú s'anima m'agradaría anar.

Els riders que han arribat primers al cim (Cristobal-I feia les fotos):

 Manolo
 Juan
 David
Cristobal II

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada