dilluns, 2 de desembre del 2013

Caravana de mujeres

Bé, vale, de riders.

Ja que quasi ningú es digna a fer comentaris al bloc (temps aquells en els que els comentaris eren millors que la crònica...), he pensat que hem de fer cas a l'únic que s'ha fet aquest cap de setmana, i que ens convida a descobrir els racons de la orografia catalana.

Si el Carles, aquell que no estava en bona forma física però que ens va deixar a més d’un clavat a la pujada a Montserrat, ens convida a fer una passejada d’orientació pels vols d’Arenys. 

La cosa pinta molt bé, serà un dissabte de gener, l’11 o el 18, haurem de decidir-ho, una sortida d’uns 50 km que acabarà amb un pa amb tomàquet (hem de cremar els torrons però no poden deixar la panxa buida).

Diu que serà una sortida per rodar (com es nota que porta una de 29”), però vaja que ningú li farà fàstics si resulta que acabem pujant un acumulat de més de 1000 m.

En els propers dies m’enviarà el track (o tracks) per a que comencem a mentalitzar-nos, però tenim molta feina a fer, cal resoldre els temes logístics, una furgo aniria bé per portar les bicis, al meu cotxe puc portar 6 riders (i jo).

No s’accepten desercions, l’únic que té excusa és l’Abelaira que ha d’anar a la botiga, però per un dia podia fer una excepció...

Per a aquells que us avorriu quan fem una ruta nova perquè “m’heu d’esperar”, no patiu, tothom disposarà d’un GPS per arribar a puestu. Fins i tot el Fulgui podrà utilitzar el seu Garmin, a veure si se’n surt....

A que mola!!

Per obrir boca us deixo amb les dues fotos nostres que he localitzat de les 1.800 que han penjat de la Berga-Santpedor




Ah, el meu vot és pel 18 de gener.

1 comentari:

  1. Manolo3.12.13

    Me apunto a la salida de Arenys.El GPS es sin retorno verdad? El dia me da igual

    ResponElimina