dissabte, 5 d’octubre del 2013

No hem fel cim, però...

Durant tota la setmana hem estat manegant les diferents alternatives que teníem per sortir per carretera aquest dissabte.

Al grup se n'havia afegit el Carles i en deferència als nous l'havíem deixat escollir: Montserrat (ostres, que les rampes des de Monistrol  són  dures, tot i que pujar al Monestir, menjar una coca i comprar mel i mató ja s'ho mereix).

Però les tempestes anunciades pels homes del temps i el xàfec que va caure divendres van fer que molts dels anunciats a la sortida es donessin de baixa: Aniento, Cuevas, Manolo, Dani, Alexandra i Carles.

Com que hi ha un que amb això de la carretera és principiant (ja veus quina excusa), hem decidit de fer una sortida mes suau. A Sant Sadurní feien la fira Cava-Tast i era qüestió de fer país.

Us haig de confessar, que parlant ahir amb uns dels que no ha vingut el comentari havia estat: "tan de bo que demà plogui i m'hagi de quedar a casa", però no, ha estat un dia fantàstic per sortir. 

A les 8:10 en punt m'he presentat al PIR (volia veure com acabava el qualifyng de Corea) on m'esperaven Sebas i Efren. Flores havia tingut un problemes amb els llençols però també s'ha afegit al grup.



El descens fins a Olesa a un ritme molt suau, el just per a que el binomi bicicleta-rider vagi trobant la posició, la cadència correcta, sentir les sensacions de la carretera, despertar la musculatura adormida durant tota la setmana laboral. 

A Olesa encara perduraven els vestigis de la tempesta i hem hagut d'entrar per un lloc alternatiu. Des d'aquí cap a Martorell. llàstima de no portar la càmera de  vídeo, sinó algun conductor de turisme se n'hauria dut a casa una denúncia. Com em comentava Sebas, el dissabte hi ha molt de trànsit.

De camí cap a Gelida, just després d'una aturada tècnica de re-agrupament, uns riders en BTT ens han avançat a un ritme endimoniat, en veu que estaven de cursa. No m'he pogut estar i he demarrat amb la flaca fins a superar-los. Sort que he tingut que de seguida deixaven la carretera per endinsar-se cap a la muntanya. 

A Sant Sadurni hem pres un petit refrigeri i cap a Piera on ens hem fet les fotos de rigor.
 (a lo Rossi)



La part més divertida ha estat la baixada des de Piera, quin ritme, en Flores m'ha arrossegat a una velocitat de 64 km/h sense pedalar, quins piques, quines passades, quins quiebros (si, hauré de fer una nova entrada al diccionari del ciclista...). 

Les dades:
km: 68
Velocitat mitjana: 18 km/h 

Res més, demà ja veurem qui pot sortir...

Salut, no he trobat nou moscada però la crema estava boníssima i bici 

PD: Ja només queda una plaça lliure al cotxe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada