dimecres, 1 de maig del 2013

Recuperant el temps perdut

Per fi, dia festiu i sol !!!!
Ja era hora, n'estàvem fins al gorro de tanta aigua rajant del cel, perquè l'altre, la que esta als bassals i a les rieres ben bé que ens agraden (a alguns més que a d'altres, oi Efren?).

El grup ha crescut i sembla que de forma definitiva, tot i les baixes dels Sicilia (la del Manolo no justificada), del Fulgui (que de ben segur havia de fer el menjar de les bessones) i del Flores que encara estava maleint la mala fortuna de la central lechera, avui ens hem presentat: Alexandra, Josep, David, Efrén, Dani, Sebas i jo.

La ruta? dons la que estava prevista per diumenge, anar a fer un cafetó a Castellolí. Tots no, perquè en David i en Josep (que diumenge no vindrà per raons de feina) havien d'estar a casa d'hora. 

Teniem presa però pel camí ens hem entretingut:




Haig de reconèixer que l'Efrén està començant a dominar la tècnica de la seva 29" i, segons m'ha confessat,  comença a passar-s'ho d'allò més bé.

Des de Can Maçana fins a Castellolí el camí estava ple de bassals, alguns una mica fondos que han aconseguit que arribéssim tots amb els peus mullats, i la riera ben plena d'aigua:


Llàstima que el meu GPS no ha gravat les dades de la sortida (s'ha posat nerviós quan ha vist les participants de la cursa de muntanya de Castellolí).

Ei i no us oblideu de votar la sortida de Diumenge !!

9 comentaris:

  1. Anònim1.5.13

    A priori Jo voto la sortida que coincideixi amb la propera cursa. En relacio als km, a mi m han sortit 51 sortida I tornada fins el castell.. A la web consten 48,50km i. En relacio a la votacio njo crec q quadra amb el q m ha donat . Jo no crec q arribi a fer ni una ni l' altra aixi q voto la q sigui teoricament la de millors vistes i mes sencilla i/ o practicable. Q encara si trobo q vaig milloorant la tecnica i em sento mes capac, roma no se hizo en un dia i ja tindre temps de conseguir fer aquestes rutes. La d avui ha estat a mes de Divertida molt espectacular a nivell de paissatges . Jo voto la Serra d l obac . Quina diferencia en metres hi ha amb la d avui? Per anant- me preparant psicologicament. Tranquil ferran q no em fare entrenador furtivo.

    Un novato

    ResponElimina
    Respostes
    1. - La serra de l'Obac, de 57km i 1374 m de desnivell.
      - Collserola - La creu d'Ordola, de 72 km i 1073 m de desnivell.

      No sé perquè, però no funciona la enquesta

      Elimina
  2. Anònim1.5.13

    Hoy por suerte u dia soleado con secuelas de barro y buenos charcos de agua,despues de ir llevar los pies mojado y llenos de barro el sr Ferran cogio un atajo para librar el charquito de agua mas pequeño jajajaja bueno los demas hemos seguido su consejo!!!!!!!! Muy buena salida la de hoy.

    ResponElimina
  3. Anònim1.5.13

    La ruta avui quin descens acumulat te? Tu quina recomanes?molt diver video
    Efren

    ResponElimina
  4. Anònim2.5.13

    Collons!, si que esteu forts, heu fitxat a l'Eufemiano o que?
    Dan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, els dijous fem unes transfusions...

      Elimina
  5. Anònim2.5.13

    Parece que me perdi una buena salida..., bueno supongo que tendremos
    mas como esta, pues refente a la salida del domingo, para mi seria
    mejor hacer primero la mas suave y al siguiente domingo la otra, mas
    que nada por poder hacer un poco mas de aquello de "entreno furtivo"

    Jose Flores.

    ResponElimina
  6. Anònim4.5.13

    Si el Eutenasio ese es un tio enrrrollado solo pasa cocacola sin cafeina de buen rrollo y encima a quedado suelto pasarme su telefono

    ResponElimina