diumenge, 18 de gener del 2015

I arriba el fred...

Quins temassos que tenim aquesta setmana al blog!! Ha estat del tot un encert l’elecció del responsable que ha d'escollir setmana rera setmana la música que acompanya al blog (i si algú té alguna prelidecció, no me l’adreceu a mi sinó al Carles).

Segueix pendent el resum anual del 2014, però tranquils la setmana del 2 de febrer tindré unes 14 hores per actualitzar-la, De fet ni la setmana anterior ni la posterior podré sortir degut a un viatge a l’extrem orient que m’han planificat.
 
A l’hora que he començat a escriure la crònica, el guix del grup (Manolo,Cristina i Dani) han comés la temeritat de sortir a passejar “les flaques” a una temperatura que, segons el meu termòmetre, està sota zero. En altres temps, aquesta fita hauria significat l’atorgament d’una bonificació de 100 punts a la classificació, però va a ser que no.

Tanmateix, l’instigador de la sortida per carretera no s’ha presentat i això si que no pot ser. Quan algú organitza algun acte, ha de comparèixer.

Crec que també en Fulgui i l’Abelaira ja han sortit, però m’ho hauran de confirmar.

Hores d’ara les úniques dades de les que disposo són les del passeig que ahir l’Aniento i jo varem fer. Ensva acompanyar el meu germà, que des de que s’ha comprat la CUBE de carboni només l’ha tret a passejar tres vegades, no sigui que es desgasti.

Ho havia anunciat per WhatsApp divendres al matí, però cap altre rider s’hi va apuntar.

Disposàvem de poc temps, aquest cap de setmana feia de cangur i no podia entretenir-me gaire, amb l’afegit de la punyetera tendinitis als canells que no em deixen ciclar con caldria.

La idea era la de fer un Can Maçana amb les variacions que sempre introdueix l’Aniento als seus tracks. Jo asseguraria que de totes les vegades que hi ha pujat, mai l’ha fet pel mateix camí, i es que es coneix com ningú aquesta la muntanya i els seus corriols:  Can Maçana, Sant Pau de la Guàrdia i ja posats, una Bauma que el camí és pla i sense sotracs que puguin malmetre’m més els canells.

Tot just quan reprenia l’escriptura del blog es confirmen les sortides, ben documentades d’arxius provinents de l’hemeroteca dels 80, del David marcant-se una Llarga estrenant la càmera que li van portar els reis l’any passat (pel Nadal estrenarà l’anima), en Fulgui preparant-se per donar canya a la Núria Picas i el Kilian tot pujant al cim de Montserrat…
Fulgui, d’això de caminar i fer via hi ha un al grup que no l’agafes...

I aqui unes boniques fotos de les aventures d’aquest cap de setmana.
 
 Saturday rider's

Riders on ice, qui feia la foto? l'Alessandra?

 Fulgui's selfie

 és el pas del francès?
 
 detall de dit a la part inferior de la foto

Feia tant fred que no hi havia ni Japos...
 
Caminants, dissabte vinent teniu una excursió per Rupit i per diumenge als supervivents els hi proposo de fer el primer Cogulló de l’any. Ja em direu.

Ah i aquesta setmana buscarem un forat a l’agenda (a una deshora pera que pugueu venir tots) per fer quatre nocions d’ús del Land amb els de Zona Bici.

A falta de que m’envieu els tracks d’avui, aquestes són les puntuacions de les darreres setmanes:

Vacarisses : 60
El Prat: 47
Bauma: 44

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada