diumenge, 5 d’octubre del 2014

Un domingo cualquiera

Diumenge 5 d'octubre, les 6 del matí. Avui no tocava res, però un cop tens l'hàbit és difícil de canviar. A les fosques em desplaço pel menjador rumb a la cuina per prepara-me un cafè reconstituent.

Els llampecs il·luminaven les finestres i de seguida feia acte de presència una pluja insistent. Quasi de manera simultània, a cada llampuc un missatge de whatsapp, eren els col·legues que es desdeien de la proposta de sortida dominical.

Ja tenia vaporitzada la llet del Capuccino i se m'ha ocorregut mirar per la finestra, no tots se n'havien desdit, 5 bikedeferro havien decidit continuar la seva empresa, i ho dic en paraules majúscules, ja que si la fita proposada era complicada, la pluja l'elevava a gesta mítica, inclús per sobre de La Catllaràs. I encara més, perquè l'índex IBP supera al de la Gran Ruta.

En MANOLO, la CRISTINA, l'ALESSANDRA i el DANI, acompanyats per la JUDIT, tot just acabaven de pujar les seves bikes al camió i emprenien el rumb cap a Sant Joan Despí (no miraven cap a la meva finestra .

Quina enveja malsana!! i jo a casa amb obligacions que no em permetien patir aquesta magnífica jornada.

L'únic que podia fer era donar-los assessorament. Consulta al radar i estava clar, als 15 litres que estaven caient en poc més d'una hora els seguia un temps assolejat. Així que els hi vaig enviar un missatge de suport (a lo formula 1: no rain expected at 8:30).

Des d'aquest moment un silenci inquietant ha sacsejat la xarxa social. No teníem notícies dels nostres representants.







Fart d'esperar, en Raül ha convençut son pare perquè l'acompanyes a Santa Cecília a veure si es tenia notícies del decurs de la prova. Eren les 11:30 del matí. Cap notícia dels nostres.

Les 14:00, encara sense notícies. En Paco s'estava posant nerviós.

A les 14:08 per fí un missatge de la Cristina, estava amb la Judit a Monistrol, camí de la font de la dona morta.

14:45, missatge del Manolo, ja ha arribat!!.

14:59, missatge de la parella, estan a Monistrol, barallant-se amb els de l'organització que no els hi deixen pujar...

17:12, briefing post pedalada a la parada del bus. Són tots a casa i estalvis !!! Bravo cracks, i amb 195 punts al sarró.

 Bé, ja sé que no és una crònica habitual, però es que no la he pogut viure en primera persona i se'm fa un pel complicat de fer una narració digna (no us preocupeu que ja penjaré la que faci el Lluís).

PD: Si sou observadors, haureu vist que tenim enllaços per insrcriure'ns a la pedalada de Zona Bici (diumenge vinent) i a la Berga Santpedor (16 de novembre). Ah i hi ha una pàgina nova dedicada a la Bat-Pedalada.

Bona setmana riders!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada