dilluns, 29 de setembre del 2014

Dos equips

De mica en mica, el sòlid grup que tant ha costat de reunir, s'escindeix fruit de la selecció natural per l'estat físic dels riders que el componen.

D'una banda tenim els a-travessats, que amb la excusa preparar-se per fer la pedalada entre Sant Joan Despí, estan fent sortides PRO, sessions d'spinning i segur que prenen alguna que altre substància no permesa (a la propera sortida el bocata de la Cristina passarà el control antidopatge). La veritable raó és la que volen liderar la classificació, de mica en mica es van coneixent els premis finals que en Bartu i el Flores estan preparant i ningú no vol perdre pistonada.

Per l'altre estem els mortals, que amb prou feines podem sortir un dia a la setmana. Les obligacions familiars i la feina ens treuen el tant preuat temps per gaudir de la bicicleta.

Ei, tranquils, ja ha començat la tardor i les temperatures comencen a baixar. Tinc ganes de veure quants de vosaltres continuareu sortint amb tanta freqüència (Manolo no va per tu).

Els PRO, dissabte es van marcar Sitges per carretera. Segons tinc entès, el grup el conformaven els següents riders: Cosco, Cristina, Dani, Manolo, Sebas (l'Alessandra s'esperava per a una sortida al Tibidabo que li havien promès...).





Els mortals (David, Efren i Ferran), acompanyats de dos PRO camuflats (Cristóbal i Fulgui), teníem hora d'arribada per allò d'acompanyar als petits a la pedalada de la setmana de la mobilitat sostenible. Fer un Can Maçana como que nó, així que l'opció de les Antenes era la millor que podíem trobar.

La pujada no m'ha semblat tan dura com abans, això si, el ritme dels del davant, inassolible. Quan coronàvem les Antenes ha succeït un fet excepcional, una truja acompanyada pels seus nou raions se'ns ha creuat per la pista (si em passa anant sol, faig mitja volta).

La tornada, s'ha fet lenta, excessivament lenta (mireu les definicions per a més info), amb el just temps d'anar a la pedalada sostenible.

La pluja però, ens va fer avortar la sortida familiar, tot i que l'organització havia escurçat el recorregut, no era qüestió de prendre mal.

Les dades:
Sitges-PRO
Data not available
(a veure endomoderos, em podeu enviar el track per analitzar-lo amb eines professionals?)

Antenes-Amateur


Distància: 44 km
Velocitat mitjana: 12 km/h
Velocitat màxima: 63 km/h

Bé, la setmana vinent toca La Travessa i em sembla que a mi em tocarà sortir sol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada