dimarts, 2 de setembre del 2014

La vuelta al cole

Dimarts, 2 de setembre. Això de tornar a la rutina desprès d'un mes de vacances s'està fent molt, però que molt dur.

Tot prenent un revitalitzant cafè faig un repàs ràpid de les tasques a fer quan me'n adono que encara no he fet la crònica de la nostra sortida dominical.

Quina maaandraaa!! sobretot si haig d'explicar que vaig acabar la sortida literalment com un «caràcol» (arrossegant-me, bavejant i a punt de plorar).

Normalment ens queixem de les nostres parelles que, a excepció del Dani i l'Alessandra que s'ho han muntat d'allò més bé, sempre ens posen pegues perquè dediquem massa temps a les bikes. Quan en realitat hauríem d'estar empipats amb aquests monstres. 

Aquesta afició es tracta de pujar a unes estructures que, mitjançant uns mecanismes consistents en corrons, rodaments, engranatges i bieles, tenen com objectiu el patiment continuu d'aquell que les vol accionar. A més el nivell de patiment és directament proporcional al temps que fa que no els utilitzes (missatge subliminar per a l'Efren, al Josep Sicilia i al Pepon).

Tornant als fets, contradient les prescripcions facultatives i aprofitant que el Carles s'apuntava a la sortida de diumenge, vaig decidir d'apuntar-me a una sortida amb l'objectiu d'estirar les cames i de provar les sensacions amb el canyell (una llarga o un Castellolí a ritme tranquil).

Aquí és on va entrar en escena el «chupón de càmera» que no ha parat de sortir en tot l'estiu i que està endolladíssim: no, fem una portals. Davant d'aquesta proposta indecent, el sector femení es va apuntar de seguida (i darrera d'elles la resta). Només en Raül amb molèsties físiques i en Flores que està finalitzant les vacances no van poder venir.

No havíem arribat a Can Roca i ja estava a la cua del grup. L'excusa era guanyar-me la samarreta que el Carles portava i que oferia a aquell que l'acompanyés durant la sortida al seu ritme. 

A Collbató ja no tenia sensacions. Vaja ni sentia les cames ni els canells, que la única funció que tenien era la d'afegir més pes mort sobre la bici.

Al davant de tot, els de sempre marcant un ritme no apte per als mortals: en Fulgui, en Manolo, la Cristina, l'avi i també acompanyats de ben a prop pel Sebas i el Dani, que de tant en tant s'escapolia per petar la xerrada.

L'únic fet remarcable de l'ascensió a Can Maçana ha estat la caiguda no enregistrada en vídeo de la Cristina. Aquesta vegada l'Alessandra amb la lliçó apresa va fer una pujada decidida amb la seva 27,5.

Reagrupament i cap a Marganell. La baixada fins fa poc havia estat el meu terreny, però al deixar l'asfalt i començar el terreny pedregós, es van revifar les sensacions del canell en forma de fiblades i punxades. Fins i tot em va semblar veure que un nen que anava amb rodetes m'avançava. Sort del Carles, que em donava conversa durant el trajecte.

Les parades de reagrupament sovintejaven. La cara del Manolo, del Cristóbal i de la Cristina denotaven un cert punt d'avorriment (ens miraven adonant-se que en som de caràcols). La del Fulgui un cert punt d'enveja veient l'ànima del Carles.

Passat Sant Cristòfol, i veien que no em quedava ànima (m'esperaré a que surti la versió +) vaig prendre l'opció de anar per la carretera cap a Santa Cecilia i Monistrol. Amablement en Carles, l'Alessandra, el Sebas i el Dani van decidir d'acompanyar-me.

Ni la coca cola, ni el cafetó a Monistrol van ser prou reconstituents. És que ni al camí del riu podia seguir el ritme. Així que a Can Sedó vaig tornar a dividir el grup. Però hi havia en joc la samarreta per a la millor ascensió de les roques blaves disputada entre la Cristina i en Fulgui, sota l'atenta mirada del Dani, Alessandra, Manolo i Cristóbal.

No cal dir qui va guanyar...

Les dades:


Distància: 54 km
Ascensió acumulada: 1.400 m

Em permetreu que avui atorgui a tots els riders els mateixos punts (136), i de pas, actualitzaré les dades de les dues darreres setmanes (ho sento Fulgui, les sortides els dies no festius no comptabilitzen).

 
Rider 17/08/14 24/08/14 31/08/14
Manolo
70 136
Ferran

136
Cristobal 84 135 136
Dani 84 135 136
David
135
Alessandra 84 135 136
Efren


Fulgui

136
Raül 84

Sebas

136
J. Flores


Cristina
135 136
J. Aniento


J. Vives


Carles

136
Sònia


Sebas II


J. Sicilia
70
Bartu


Cosco


Toni Cuevas



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada