diumenge, 26 de gener del 2014

Lider indiscutible

Tot i les contínues propostes per avortar la sortida dominical, a una hora intempestiva, quan encara era fosc, el gruix del grup iniciava la singladura que ens havia de deparar un nou lider a la classificació.


Sébastien (Sebas II), Sebas, Efren, Manolo, Alessandra Dani i jo disposats a competir pel lideratge. De fet el que volíem era sortir a fer un vol en bici.

L'Alessandra feia les seves primeres pedalades del 2014, després d'haver patit uns quans dies hospitalitzada, però amb la moral pels núvols, i el Sebas II, amb equipació de disseny, que ens ha fet una demo de caballitos per als que no arribaríem a veure els tres tombs d'Esparreguera, ens acompanyaran a totes les pedalades que farem a partir d'ara.

Hem fet drecera fins arribar al desviament de Sant Pau i aquí s'ha girat la polèmica: Dani, Sebas i Alessandra tenien dinar a La Beguda, Sebas II volia tornar, i l'Efren que s'ha quedat sense suport per allargar la sortida.

Raons no li falten (haberlas haylas), perdre el liderat és un mal menor, però haver de tornar quan encara les cames estan fredes... Hores d'ara ja ha presentat un recurs per a declarar la sortida com anticonstitucional.

Així que en Manolo i jo ens hem quedat sols, disposats a fer una nova alternativa d'una ruta coneguda: El Cogulló X-trem

La que no ho tenia molt clar era la meva bici, concretament els rodaments del pedalier, que durant la baixada a Maians ens han amenitzat amb uns minuts musicals. Els sorolls han quasi desaparegut al arribar al tram asfaltat.

Que us podem dir del tram alternatiu? Bestial! Quines vistes!





El tram de carretera quedarà només per a les tornades. El desnivell no és tant fort, només hi ha uns 300 m d'un 15%, la resta és un camí i una pista que va pujant, però es deixa fer. De seguida et plantes a Castellfollit del Boix i les cames estan prou fortes com per poder pujar d'una atacada.

No ens hem entretingut gaire al Cogulló, deu-n'hi do quina ventada, i de seguida cap a casa.



Les dades:

Distància: 70 km
Ascensió acumulada: 1.300 m
Velocitat Mitjana: 14 km/h (anar sol amb el Manolo és lo que té)
Velocitat màxima: 65 km/h (al tram asfaltat)
Índex IBP: 101

I la puntuació d'avui:

Rider
Punts Obtinguts
Manolo (PRO)
101+2
Efren (PRO)
65
Ferran (PRO)
101 + 1
Dani
65
Sebas I
65
Sebas II
65
Alessandra*
130

L'Alessandra puntua d'oble per hospitalització.


1 comentari:

  1. Quina por em faría a mi anar sol amb el Manolo al Cogulló jaja m'hagués agradat anar-hi però ja sabeu la meva situació.
    Molt bona sortida per la vostra part, sou uns cracks.

    Saludos!

    ResponElimina