diumenge, 19 de gener del 2014

Més del 18!!

Des de que hem començat a penjar les dades de la classificació PRO-BIKEdeferro, hi ha un grupet reduït de riders que no es volen perdre cap sortida, encara que estiguin amb el genoll destrossat o amb una pneumònia galopant.

Els homes del temps havien vaticinat pluja a partir del migdia (ara són dos quarts de tres i fa un sol espatarrant), així que hem avançat un pel l'hora de sortida, no fos que la pluja ens sorprengués. A partir d'ara penseu que sortirem a les 8:00, així podrem allargar més les rutes.

Al PIR m'esperava en Manolo, en Raul i ... ostres un altre dels components del 18%, en Paco, que no se'n fia del redactor del bloc i volia assegurar-se que el Raül no s'arronsa davant dels corriols. 
De seguida ha aparegut el David i, sorpresa: l'Efrèn.

El cel era amenaçador, però en Molina, Mauri i companyia no s'equivoquen mai, així que tots decidits a fer una bona ruta. El cogulló amb tant fang no era alternativa, i si anàvem cap a Castellolí o les Antenes de ben segur que algú al arribar a Can Maçana faria mitja volta. Així que un Vacarisses semblava una bona alternativa.

Ostres el Paco, a les primeres de canvi liderant el grup amb el Manolo i el seu fill. Al darrere, més conservadors estàvem en David, l'Efren i jo.

Quan hem enfilat les primeres rampes de La Puda ens hem adonat que avui no era un dia ideal per ciclar. El fang i la poca tracció ens ha fet posar el peu a terra a tots els riders i, en fer el cim, ha aparegut la pluja.

En comptes de tornar, hem decidit d'arribar fins a l'estació de l'Aeri. En David (o Mister Corriol com vol ser anomenat) ha liderat el grup fins arribar a l'Aeri, on un grup de Japos ens miraven i fotografiaven.

Ja posats Monistrol estava a tir de pedra, i ens hem plantat de seguida. Però cada cop plovia amb més intensitat. El gruix del grup ha decidit d'aixoplugar-se tot prenent un cafè (i un entrepà i una cocacola i....). Nens, que sempre s'han de portar calerons (o la VISA) per si surt una emergència com avui!!

Més d'una hora més tard empreníem el camí de tornada i, es clar, la bici del Paco per dues vegades i la del Manolo descontentes de la sortida han decidit de punxar-se. D'aquest episodi tenim vídeo en HD:

La ruta? Com el riu de l'APM: una miiier.... No calculo l'IPB però és com un Can Maçana (el meu germà, amb les mateixes condicions climatològiques ha anat avui al Cogulló).

Distància: 33 km

I les puntuacions:

Rider
Punts Obtinguts
Manolo (PRO)
65
Efren (PRO)
65
Ferran (PRO)
65
David
65
Raül
65
Paco
65



Aquesta vegada no hi ha bonificacions, però Raül tampoc penalitzacions, ja que n'hi ha que se les mereixen més que aquells que punxen, i em refereixo a aquells que s'estimen més quedar-se a casa que sortir amb els amics a patir els diumenges (feu comentaris si teniu nassos).

La setmana vinent sí que anirem cap el Cogulló o cap el Castell (hem de posar-nos en forma que el 8 de març és demà passat).

3 comentaris:

  1. Aquests 33km ben merescuts, després del patiment que hem tingut han estat força difícils de fer, encara que hi havia algú que que deia 'Es solo agua'.
    Deixant a part el temps ha estat una bona sortida per recomençar l'any amb bo o mal peu, espero diumenge que ve poder estar-hi amb vosaltres per passar-ho millor s'hi es pot.
    PD: I cicling in the rain!

    ResponElimina
  2. Anònim19.1.14

    El millor de la sortida l entrepa de buti cortesis del sr perez i el ball de perez junior i sotasignant en un intent desesperat de no refredarnos massa sota la pluja i amb coreografia de valerio lazarov q en pau descansi i q potser plorava quan a vist com destripavem la coreo, i aixo explica la pluja contra tot pronostic. El ball un xic arriscat , i no ho dic x la dificuktat escenica sino x q la crta i els cotxes passaven ben aprop. Anims q ja queda menys per tornar a disfrutar una nova aventura. Dema dilluns quasi divendres ja. Que vagi be la setmana i fins la setmana vinent. Ahhh i m ha dit en raul q assejara la coreografia ja q salta a la vista anava mes descordinat q jo.

    I m cicling and dancing in the rain

    Efren

    ResponElimina
  3. manolo19.1.14

    Buenisima la mezcla de baile y karate de Efren y Raul la gente de los coches todavia estaran riendose.Ferran tu hermano habra llegado al cogullo pero seguro que no se lo a pasado tan bien.

    ResponElimina