diumenge, 5 de gener del 2014

Anatomia de Frame

No tenia clar si aquest havia de ser el titular, ja que tenia un altre alternatiu: urgències. I és que el gruix del grup està de baixa:
  • A l'Alessandra, després de més d'una setmana ingressada, per fi avui li donaven l'alta.
  • El Josep, que va tenir un accident d'esquí fora pistes quan portava els paquets de la compra, té per a dos mesos.
  • En Pali amb problemes als lligaments encreuats, encara esperant diagnosi mèdica,
  • I el redactor del blog, que ha fet que el lavabo de casa sigui la seva residència habitual.

Tocava fer la primera sortida del 2014, la primera oficial ja que no tenim coneixement que cap més rider hagi fet cap escarceo per aquestes contrades.

S'ha de dir que avui, sense que sigui per establir cap precedent, estava a l'hora convinguda (8:15) a la benzinera BP on havia quedat amb l'Efren per arreglar la roda punxada. També ens acompanyava el seu cosí, el Sebas que vol iniciar-se en això de patir els diumenges. Hem declinat reparar la punxada i tant sols hem inflat la roda, a l'espera de canviar-la si es tornés a desinflar. Ha estat una decisió encertada, feia força fred com per congelar-nos els dits.

L'altre Sebas ens esperava impacient al PIR, uns minuts abans quasi es confabula un motí guatsapero per avortar la sortida dominical. En Fulgui i el Manolo també s'han presentat. Teníem varies opcions de rutes, la de la Font de la Mola l'hem descartat perquè ara es diu les Alzines, així que només quedaven dues: Cogulló o Castellolí.

Sebas II, que li has fet a l'Efren? Deia que arribaries bé al Cogulló. Sort del Fulgui que tenia que preparar uns quants biberons i ha dit que no, que era una sortida pseudo-PRO. L'alternativa era un Castellolí, i així hem començat la ruta. 

Efren, primers d'any i hem de recórrer de nou a les lliçons de ciclisme:
Quarta llei del cicloturista: Quan convides a un amics a sortir al grup, el mínim que pots fer és acompanyar-lo durant tota la travessia per tal d'assessorar-lo en l'art de la pedalada.

Però no, s'ha estimat més iniciar una conversa amb el Fulgui parlant d'armonies, escales, invertits i la cinemàtica del piano. Així fins a can Maçana !! Aquí es on el Manolo ha fet el comentari al Sebas que puges el sillin de la bicicleta (aquesta petita observació a Esparreguera hauria estat tot un detall).

Es veu que això d'acompanyar a Castellolí als PRO, els hi ha fet una mica de respecte al Fulgui i al Sebas, que s'han estimat més de tornar amb el Sebas II.

La resta de la sortida no té més història que la humiliació en tota regla que m'han infringit el Manolo i l'Efren, no els podia seguir ni a les rectes. I al arribar a Collbató de poc no m'estimbo quan he punxat la roda davantera (esta gravat al vídeo).

Les dades:
Distància: 54 km
Ascensió acumulada : 1080 m
Velocitat mitjana: 12 km/h

I la classificació:

Rider
Punts Obtinguts
Observacions
Manolo (PRO)
93 + 2
Bonificació per liderar el grup
Efren (PRO)
93 + 1
Bonificació per no perdre la roda del lider
Ferran (PRO)
93

Fulgui
65
Un trist Can Maçana
Sebas
65
Un trist Can Maçana
Sebas II
65 + 10
Bonificació per beginner

Properes rutes:
- Cogulló.
- Castell de la Pobla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada