diumenge, 12 de gener del 2014

Follow the lider...

No us podeu ni imaginar quin és el nou líder de la classificació PRO-BIKEdeferro. Mai ho hauria dit, aquell que feia els seus primers passos amb nosaltres el 24 de febrer de l'any passat, aquell que baixava de la seva montura en descensos de més del 1,8 % per por a caure, si, aquell que no calla en tot el recorregut, avui ens ha deixat amb un pam de nassos.

I no ho tenia fàcil, perquè el redactor d'aquest blog l'ha fet un sabotatge a la seva bike i l'ha portat per les trialeres més tècniques tot tornant cap a casa i les ha superat amb èxit.

La història ha començat de bon matí, al PIR havia acudit el senyor 213 amb la seva flamant stumpjumper de doble suspensió i doble factura on l'Efren i el Sebas no s'estaven de contemplar-la. No m'he pogut resistir i li he demanat per fer un petit tast (craso error: quina merda de bici porto!!!). També l'ha provada l'Efren que, per les sensacions que mostrava, diria que li havia tret el sillin.

Stumpjumper 213 special edition

Mes tard han arribat el Dani, que aquestes setmanes ha estat de baixa i el David. També han acudit a la cita el Cristòbal, l'Eva i el Joan. Que bé, anàvem al Cogulló en manada; però no. En Cristòbal i cia han dit que es quedaven a Can Maçana i ràpidament dos més s'han apuntat a aquesta opció.

A mida que ens apropàvem al Bruc, el soroll ensordidor de les escopetes dels caçadors ressonava més a prop nostre, hem variat la ruta tot allunyant-nos. Aquí hem pogut convèncer al Sebas i al 213 que allarguessin la seva sortida fins a Montserrat Parc, però a l'arribar ja eren quarts d'onze.

En Dani (que és l'únic té bonificació per baixa) ja no podia més, el David ja patia, havia quedat per dinar a Berga (san tornem-hi). La mirada que ens hem fet amb l'Efren era demolidora: avui no anem al Cogulló!!

Ràpid de reflexes, he improvisat una alternativa per no fer la Llarga: baixem a Castellolí per una ruta alternativa (el camí que ens va il·lustrar el meu germà i que no tots els riders coneixien). El David s'ha deixat convèncer, però la resta no.

Així que els tres janets hem fet via cap a Castellolí. Sort dels avisos del GPS perquè he errat en un parell de cruïlles, però hem arribat a destí sans i estalvis.

I a la tornada ha estat quan aquest peaso de rider ha liderat la pujada fins arribar al coll del Bruc. Era tard, i havíem de fer via fins a casa. Però jo no podia deixar les coses així, que se n'havia cregut aquest rockie! Des del Bruc fins a casa he passat per totes les trialeres hagudes per intentar descavalcar-lo però no, les ha superat i ha gaudit de la baixada com jo. En David també ha gaudit del corriol de Can Castell, corriol que increïblement no coneixia.

Només hi ha una mota negra, que en plena pujada davant d'un grup de riders d'Esparreguera ens hem hagut d'aturar perquè algú havia afluixat la roda davantera de la bike de l'Efren (ja cauràs ... ja).

El pique quasi ha arribat a Esparreguera, on els vianants del camí veïnal es queixaven dels tres ciclistes que baixaven a sac.

No ha estat el Cogulló, però ens ho hem passat força bé. Ara només heu de decidir que voleu fer la setmana vinent: Cogulló o Castell de la Pobla. Penseu que el Carles farà un entrenament a consciència per humiliar-nos a Arenys. :D

Les dades:

Distancia: 55 km
Ascensió acumulada: 890 m
Velocitat mitjana:  13 km/h

I la puntuació d'avui:

Rider
Punts Obtinguts
Observacions
Efren (PRO)
93 + 2
Bonificació per liderar el grup
David
93 + 1
Bonificació per no perdre la roda del lider
Ferran (PRO)
93

Fulgui
65
Un altre trist Can Maçana
Sebas
65
Un altre trist Can Maçana
Dani
65x1,25=81
Bonificació per malaltia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada