diumenge, 29 de gener del 2012

Parecía que iba a ser, pero no...

I és que les oportunitats no es poden deixar escapar. No una, sinó dues oportunitats les que s'ha deixat perdre un dels bikers (el que no viu a Esparreguera) per no estar atent a les senyals i a les insinuacions. A veure Pali, normalment no s'atura una noia amb el seu Audi al mig de la carretera per fer-te una foto, es que....


Bé bromes a banda, deu-n'hi do la rasca que ha fet avui, el termòmetre del Pali marcava -4 graus (els de meteo esparreguera asseguren que la mínima a aquella hora era de -0,6 ºC). La nit anterior, desprès de la reprimenda de la setmana passada, la vaig dedicar a posar a punt la meva flamant màquina (neteja, una mica d'oli i pressió a les rodes).  

Com els meus "amics" de LATACA m'havien convidat a NO fer La Portals perquè la volien fer en "plan canyero", amb en Manolo i Pali havíem decidit fer una excursió al Centre Geogràfic. En Fulgui avui tenia dinar familiar, i només ens havia d'acompanyar fins a la carretera de Castellfollit del Boix.

Però no, quan hem arribat al desviament a Castellolí ha hagut un canvi de plans, primer a fer un cafetó i després les trialeres d'en Pali. 


La veritat és que la ruta se sembla força a la de la setmana passada, però el tram del sender dels senglars és realment maco (llàstima que després s'hagi de pujar a les antenes). Si puc aprofitar el vídeo ja el penjaré. El track es el podeu descarregar clicant aqui

La sortida ha estat un pel més forta que La Portals (toma!!!), tot i que l'índex IBP queda només en 90 degut al tram final que és per asfalt (ja farem variacions).

I per cert, "el que hizo la larga de la Catllaràs" se'n ha anat sense acomiadar-se de mi. 

Abans de mostrar-vos les dades de la sortida, us recordo que heu de votar la foto que més us agradi del mes de gener (pestanya ho haveu vist!!) per a que formi part del fons del blog. Teniu aquesta setmana de termini.

Les dades:
 Distància amb altures
 57.95 km
 Ascen.acum.
 1070 m
 Altitud Màxima
 768 m
 V.mitjana mov.
 13 km/h
 Duració
 04:58:38
 Temps parat
 00:31:27
 Energia
 2087.1 Kcal
 Pendent Màxima
 17.4 %
 Velocitat mitjana
 12 km/h
 Velocitat màxima
 67 km/h
 RPM mitja
 64 rpm
 Freq cardiaca mitja
 155 p/m
 Freq cardiaca màxima
 184 p/m


Res més, salut, artrosi, no he anat als tres tombs, i bici





1 comentari:

  1. A ver si me dejais en paz ya!Toda la manana me estabais tocando las pelotas!Vaya cachondeo!Habra mas oportunidades!El domingo que viene planificare la ruta yo y el IBP subira mas,asi que vengais fuertes.Una cosa mas,los chulos de LATACA estan invitados tambien!!!

    ResponElimina