diumenge, 1 de gener del 2012

Empieza el 2012

Amb l'arribada de l'any nou de ben segur que ja heu fet les promeses que any rera any es repeteixen: aprendré a parlar anglès, rebaixaré aquests quilets que em sobren, dedicaré més temps a la meva família, etc. 
Abans que us aboqueu a la compra en fascicles de la Casa de muñecas, o del Juan Sebastian Elcano, us faig memòria que no tots heu complert amb les expectatives que les vostres respectives families havien dipositat en nosaltres als deixar-nos comprar les nostres flamants bikes.

Avui només hem complert dos: els camins estaven desèrtics, no es veia ni una sola ànima, el dia perfecte per començar l'any pujat a la bici i per esmorzar al Celler de la Guardia, com feien l'únic grup de bikers (en calça curta) que ens hem trobat.

En Pali s'havia desmarcat ahir al vespre al·legant problemes de salut (preveia una ressaca d'escàndol que al final no ha pogut concretar) i ens ha deixat aquest missatge:
FELIZ AÑO A TODOS!!! Este fin de año no tocaba ninguna juerga! Esta manana me ha convencido el tiempo y he salido en bici por carretera,asi que he cumplido.Este año os hare a sufrir!!! caracoles!!

I de fet només hem sortit els del dia de Nadal: en Manolo i un servidor (avui disposava d'una mica més de temps i hem fet uns 40 km, que sumats als 23 d'ahir han provocat que no trobi la manera de seure a la cadira).



Bé, només volia comentar-vos unes cosetes:
1- Diumenge vinent (quan ja estareu farts dels regals que us hauran portat els reis) tindrem control de bàscula. i no hi ha excuses tothom està convocat a les 8:30 al pont nou de La Plana.
2- A partir d'ara veurem a algú del grup arrossegant amb la bici el carro biplaça (jejeje).
3- Les cròniques tindran suport de vídeo.
4- Cada més canviaré la foto del fons del blog per la més votada de les vostres aportacions (Pali ja pots portar la càmera de fotos cada dia).

Salut, artrosi, caràcoles i bici

2 comentaris:

  1. Anònim3.1.12

    Fulguitron escribe ...

    Si todo va bien el Domingo que viene me dejaré caer por ahí porque tengo que aprovechar los pocos meses que me quedan de libertad, nos veremos a las 08:30??? sed buenos conmigo y no me hagais sufrir ... Feliz añi a todos

    P.D: Grabación en video??? creo que ya sé donde podemos ir el Domingo, hay una bajada que ......

    ResponElimina
  2. Pali3.1.12

    Fulgui,tranquilo y no te preocupes.Te vamos a tratar con mucho carino!Ya sabes donde nos llevaras?Que tal mi zona?subida,bajada con un buen desnivel!jajaja!!!

    ResponElimina