diumenge, 15 de gener del 2012

A mi me daban dos...

Ei companys,

Podríem dir que aquesta ha estat la primera sortida en grup des de les vacances d'hivern: ningú no tenia presa, no havien dinars familiars que ens servissin d'excusa per abandonar abans de temps i la veritat que tampoc ens quedaven diners per anar a fer l'aperitiu amb la família, o sigui, que avui tocava bici.  
I després de l'experiència de la setmana passada amb la càmera de vídeo, avui havia de filmar alguna cosa digna de penjar en aquest bloc. Així que hem decidit anar a Vacarisses, i el senyor Aniento ens ha dut per una ruta alternativa a les roques blaves a veure si queia algú.

Però no ha estat així, a veure nois si voleu sortir a l'APM o al ZONA ZAPPING heu de posar alguna cosa de la vostra part: caigudes espectaculars en ple descens,  però és clar, avui el Pali no ha vingut....

Espero poder penjar el muntatge abans de que acabi la setmana (ja tinc un becari que s'encarregarà d'aquesta àrdua feina). Ja tindreu notícies.

Ah, fins que no em faci la prova d'esforç deixaré de fer cas a les lectures del meu sportiva+.

Dues cosetes: 
1- No s'ha gravat el descens vertiginós per carretera on he demostrat que de baixada (grrr) i amb corbes no hi ha qui m'atrapi 
2- El titular, que el dedico al Fulgui, ja que espera bessonada!!!

Les dades

 Distància amb altures
 40.23 km
 Ascen.acum.
 749 m
 Altitud Màxima
 388 m
 V.mitjana mov.
 13 km/h
 Velocitat mitjana
 11 km/h
 Velocitat màxima
 58 km/h
 Duració
 03:51:10
 Temps parat
 00:42:06
 RPM mitja
 64 rpm
 Freq cardiaca mitja
 158 p/m
 Freq cardiaca màxima
 186 p/m

1 comentari:

  1. Anònim15.1.12

    Gracias por el comentario Ferran, pero mientras vienen y no vienen a daros caña con la bici. No como otros que han preferido quedarse en la cama durmiendo, como carácols. En fin, espero que la excusa sea de faldas y no porque has visto una peli y acabo tarde.

    ResponElimina