dilluns, 31 d’octubre del 2016

La 5a de ZB i prou!

Bé per quarta vegada consecutiva avui he sortit a ciclar els camins que els amics de Zona Bici havien treballat per a la seva 5a.
No estava previst ni tant sols que hi hagués sortida en un dia de pont, però els astres s'han alineat, ha sortit el Sol i en Fulgui volia pedalar.
Ell no ho tenia clar, ha fet una crida desesperada a allò de les 7 del matí, a la que no m'he pogut estar d'auxiliar.
Sense haver-ho planificat, sense acordar-lo i sense adonar-nos ja començavem amb les primeres alçaleres.
Contínuament ens repetíem, ei, sortida light, al arribar al Bruc mitja volta (ell havia de vigilar als del CSI que cercaven empremtes per identificar als cacos de dissabte i jo havia de baixar a BCN al tanatori).
Però entre pedalada i derrapada ha sortit un tema que ens ha tingut més que distrets:

  • Com que el capità Kirk (James Tiberius Kirk) no para de destrossar l'USS Entreprise a cada pel·licula?
  • És que a l'acadèmia espacial de la federació no fan classes de pilotatge?
  • És que al futur ja no es porta el carnet per punts?

Hem fet analogia amb la resta de capitans que han tripulat l'Entrerprise, cronològicament el primer capità fou en Jonathan Archer, que no va fer pràcticament cap ratllada al fusselatge de la nau (gràcies en part a la perícia de la 1a oficial T'Pol).
En Kirk, de jove, va a nau per peli. Es veu que al final aprèn, per que de gran (la sèrie original) no recordo que es carregués gaires.
En Picart també portava un bon historial de naus trinxades, aquests de les noves generacions són de l'escola del Sébastien Ogier, els hi agrada trepitjar a fons.

Ja ho veieu, una sortida més que distreta i quina conversa. Total que hem fet el recorregut íntegre i érem a puesto abans de les 11:00.

AUPA T'POL (i si no em creieu, mireu imatges seves a internet).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada