diumenge, 25 de setembre del 2016

Definint estratègies

A menys d’una setmana vista de la gran fita Bikedeferro, qui més qui menys, ha estat preparant-se per, si més no, per fer un bon paper per la ruta que en Carles ens ha preparat per aquesta edició 2016.

No és cap secret, jo he estat anant al DiR des de fa quasi sis mesos. D’altres han estat més subtils, deixant la feina per poder-s’hi dedicar en cos i ànima les 24 hores del dia (oi Flores?).

Algun podríem dir que s’ha despistat, apuntant-se a triatlons que no tenen res a veure a les sortides amb BTT (o pot ser si per poder nedar en el mar de llàgrimes dels desesperats de la primera part del recorregut i córrer després per fer un sinpa al restaurant...).

Que el dia 2 s’organitzi “La Travessa”, que els del DiR organitzin un megaevent d’spinning a l’hotel Vela, no traurà les ganes dels Bikedeferro d’assistir a l’event que anualment organitzem. 

Volia proposar a Twonav que fes ressò de l’esdeveniment: navegació amb e-voice-roadbooks sense conflictes, però desprès dels fets d’avui, como mejor que no. 

El millor entrenament pel Colibrí era anar a La Mola, però el grup decidí de fer una Portals. Concretament l’edició 2016 (tova, molt tova).

Les estratègies estaven definides, al grup capdavanter hi aniran en Manolo, en Sherpa fent de llebre, el Cosco, els dos companys d’Arenys (el Carles i l’Oscar), en Sebas, el David i en Flores. Més endarrerits l’Alessandra i el Dani, i tancant l’expedició l’Aniento i jo.

En Fulgui i l’Efren es dedicarien a despertar la fauna i flora local, hores d’ara es desconeix quina ruta faran…Però tranquils perquè segur que sentir-los, els sentiran.

I començàvem l’entrenament. Avui ens ha passat de tot. L’ordre d’equip era: pararem a esmorzar a Marganell (i que consti senyor lletrat que ningú concretà on s’havia de fer l’àpat). 

El dissabte vaig estar fent bricolage ciclista i vaig posar massa pressió a les rodes (per això d’assegurar que el líquid arrabava arreu), per pujar bé, però a les baixades patia per l’excés de rebot i la poca tracció.

Això provocà que el grup es distanciés a la baixada de Marganell. En Flores m’acompanyava tot petant una bona xerrada i a l’arribar la cruïlla de la carretera, seguint les indicacions del track giràvem a l’esquerra. La boira no ens deixà veure que els col·legues havien girat a la dreta per fer l’esmorzar a Cal Jaume. 

En Flores i jo, perplexos per que el grup no ens esperava, avançàvem a bon ritme pujant cap a La Francesca i baixant a tot drap a Sant Cristòfol. De tot, els hi vam dir de tot (per decència i censura no puc reproduir les paraules que els hi vam adreçar).

A Sant Cristòfol, ens vam adonar que alguna cosa no anava bé. Sort d’una rider de carretera que ens avisà que hi havia un grup de ciclistes que ens buscava.Trucada i, després d’una llarga espera, ens reagrupàvem.

El bareto on podíem esmorzar a Marganell

Diguem que el silenci es podia tallar amb un ganivet (quines cares!!). 

Empreníem la ruta direcció a Monistrol, el grup tenia gana i tirà de valent. Al darrera, practicant el Colibrí l’Aniento i jo, acompanyats pel Flores que volia provar posicions alternatives.

Tot i haver fet més quilòmetres que els meus companys, em trobava bé. El mig entrepà de Monistrol em dóna forces addicionals per seguir la ruta prevista, ruta que el gruix del grup escurçà al·legant límit d’horari. 

Només tres valents seguíem la ruta proposada (en Manolo, l’Aniento i jo). Ens esperàvem trobar el camí del riu força enfangat, però la pluja del dia anterior no omplí els basalts i el trajecte era força transitable.

A la pujada de la Puda vaig fer el màxim de pulsacions (170 ei, que es nota el corroling!!) i la pujada pels blaus no va ser gaire dura.


A sis dies vista, nomes comentar unes cosetes: 

  • En Flores porta la furgo on hi caben quasi totes les bikes. En Manolo portarà el cartrons i els del trèbol diuen de portar un dispensador de cervesa (serà veritat?, com s’enrrollen, que guais!!) 
  • L’hora de quedada és dos quarts de sis (5:30 zulú) al PIR3 (La Passió).
  • Algú haurà de portar cotxe, concretem-ho per whats abans de dijous.

Aupa Colibrí!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada