dilluns, 19 de setembre del 2016

Setmana de la mobilitat sostenible

No sé perquè, però crec que aquest cap de setmana la millor sortida l’ha fet el Carles i això que no sortia en bici :D.

Però no ens podem queixar, nosaltres també hem tingut unes bones sortides. Setmana de la mobilitat, una oportunitat per passejar pel poble amb les nostres famílies i fer una CFR sense haver suat ni una gota (osti, demà sessió doble de rodillo).

Com que diumenge no havia sortida familiar, la sortida séria la deixàvem per dissabte: un Tibidabo, res per tonificar cames. Quins nassos!! el ritme que en Manolo, el dopat (Sebas) i el Toni van imposar feia que, només acabar, em retorcés pel terra de l’escala amb rampes als abdominals, no sé si no n’heu tingut mai, però no us les recomano.

La ruta és molt xula i et permet tenir bones converses amb els companys. Aquesta vegada el Toni decidí afluixar el ritme i acompanyar-me durant l’ascensió al Tibidabo.

Només ens vam deixar avançar per dos màquines (que de ben segur anaven dopats) i quasi sense voler, fèiem cap al Tibidabo.


Els núvols permetien que la imatge de Barcelona fos bestial, fotos, selfie, barreta i cap avall.

A la cruïlla que hi ha a la sortida, de nou, en Sebas torna a equivocar-se. Resolíem la situació ràpidament i fèiem cap a Sant Cugat.

L’excusa de veure la botiga nova de Sant Andreu (en Sebas es volia comprar uns guants) va fer que la tornada fos molt suau en quant a desnivell, que no ritme.

A la carretera de les carpes un nou rider s’incorporà al grup. Pel pinganillo les ordres eren que li deixéssim portar el pes de la persecució d’en Manolo que s’havia escapat. En vàries ocasions, aquest rider s’obrí per deixar-nos passar, però la fermesa del Sebas de “xupar roda” manava sobre el grup.

Quan la pendent s’enfilà, l’atac va ser demolidor (crec que encara estan treballant amb el desfibrilador al cos del agosarat rider), el vam deixar CLAVAT!!.

NOTA: que  tingués més de 70 anys no treu mèrit a la nostra proesa.

Desprès d’això, CFR i rampes als abdominals.


Dades:
km: 82 km
Distància+: 953 m (1,700 segons strava)
Vmax: 61 km/h


Diumenge era el dia de la mobilitat sostenible.

Ens acompanyaven les autèntiques heroïnes, les dones que fan que, cada diumenge, podeu gaudir de les cròniques d’aquest grup d’aficionats a les dues rodes sense motor.



Que us haig de dir, sortir amb canalla és una escola de maniobres d’Ivan el loco.


Els nens s’ho han passat molt bé, les mares ens han acompanyat, hem fet una birra (o dues), i hem tingut la visita del Sebas.

Com a resum tenim que s’ha constituït la secció “Bikedeferro kids”, que organitzarà, com a mínim dos cops l’any, una sortida familiar per una via verda amb dinar inclòs.

Tots hi sou convidats (a la sortida, no al dinar). Si no teniu fills aquesta és l’excusa per posar-vos a la feina...


AUPA vies verdes!!.

1 comentari:

  1. Molt bona sortida la meva, certament :-)

    Mola el bikedeferro kids. Igual m'apunto i tot ! :-D

    ResponElimina