dissabte, 3 d’octubre del 2015

Lo TURÓ - Part 3


Menys de 24 hores per a la fita que proposa el Carles...

Si es tractés d'unes eleccions avui seria la jornada de reflexió (ara bé mai he entès que cal reflexionar el dia abans, o potser es per oblidar la quantitat de bajanades que han dit els que ens han de representar).

Tornant al tema que em perdo. sí, toca reflexionar, mentalitzar-se, fer una llista de tot el que toca, preparar l’equipació, ultimar els detalls logístics, transport.

Toca decidir quin maillot farà més conjunt amb el tortuós asfalt, toca anar a comprar el valuós magnesi que evitarà que les rampes ens deixin literalment clavats a la carretera.

Toca suportar les gracietes dels sobrats…

Però que voleu que us digui, m’agrada aquesta sensació. Forma part de l’aventura!! 

Som conscients de les nostres limitacions, de ben segur que la nostra gran fita no formarà part del anals de la història, però és nostra i el nostre objectiu es fer-la tot gaudint de bona companyia.




M’he mirat el recorregut una i una altre vegada.

El primer escull, el Collsacreu, no sembla gaire difícil, però en servirà per conèixer l’estat real de les forces. Tot depenent de com el coronem haurem de dosificar forces per l’ascensió des de Sant Celoni.


A partir d’aquí puja, deu n’hi do com puja. No puc identificar el que en Cristòbal anomena descansillo (desnivells positius que permeten baixar de les 200 pulsacions). 


Aquí, els caràcols tenim el gran repte, arribar al cim abans que els pro iniciïn la baixada per poder arribar a l’hora al dinar.



Desprès ve la baixada (a lo Sagan pujant) de tornada a Sant Celoni i una altre vegada el Collsacreu on, abans d’arribar al cim, ens aturarem per fer el dinar de germanor (els que aquesta vegada no portem cotxe farem un concurs de xupitos).

N’estic convençut que patirem, però també que ens ho passarem de conya. 

Per la propera gran fita (encara per programar) esperem poder comptar amb l’Aniento, en Cuevas, en Flores, el Fulgui i en Vives. 


PD: L’organització no farà lliurament de cap diploma degut a les irregularitats que van succeir a la darrera edició.

1 comentari:

  1. Habrá que sudar parece una etapa del tour somos unos cargols jajajaja 🐣🐣🐣🐣🐌🐌🐌🐌

    ResponElimina