diumenge, 25 de maig del 2014

Conspiració

Abans d'entrar en matèria deixeu que publiqui les fotos del primer curs bàsic d'ús del GPS.

Ja us val caràcols, tant sols el Vives va venir a escoltar-me. El proper que tractarà de confecció de tracks i e-roadbooks, serà de pagament (ah, no sabeu la diferència entre un track o un e-roadbook?).

També vull recordar-vos que tota la maquinària per a la confecció de l'equipació d'estiu del Bikedeferro Team està en marxa.

Cal afinar però el disseny del logo (fantàstics els esbossos d'en Vives que si va venir al curs). El Fulgui ha de dissenyar l'equipament (recorda que ha de sortir per algun lloc l'estelada). També hem de buscar patrocinadors, aquesta feina li deixo al Flores, al Josep Sicília i a tots vosaltres... 

Tornant a la crònica, en Cosco ha estat el culpable que avui toqués fer una sortida PRO, tot dinamitzant els missatges de whatsapp a mida que s'apropava el cap de setmana.

Sospitós, però molt que sospitós el silenci d'en Fulgui, Sebas i Dani, ni comentaris ni res de res, tant sols una referència a la cursa del Diable de la setmana vinent... s'estava gestant la gran conspiració.

Dons aquest matí m'he trobat al PIR al Manolo, que ahir es va cascar 95 km amb l'Aniento per carretera, al Cristòbal, a Josep Flores i a un David il·lusionat. En Cosco, hàbilment s'ha descartat a darrera hora enviant una excusa de sortideta per carretera.

Bé, el grup anterior, tot havent llegit la crònica de la setmana passada i la lapidària frase que a mode de corol·lari s'ha afegit a la pàgina de frases mítiques, es va proposar que me l'empasses amb patates. 

Per als nous lectors us poso en antecedents: En Manolo és el Manolo i no cal afegir res mes. En Cristobal i en Flores surten habitualment dimarts, dijous i algun divendres amb la penya del 18% i estan amb un estat de forma excepcional. En David, que està en llibertat condicional, aprofita els pocs moments que té de llibertat per imposar un ritme endimoniat que ofega als riders mortals.

Resultat, m'han destrossat en tots els camps, pujant al Fideué, arribant als Caus, a les rampes de més del 19% que hi ha arribant a Can Pobla (que no és un poble i no té servei de restauració), per no parlar de la tornada que tot i havent fet drecera per Olesa ha culminat a una pujada per les roques blaves.

El que més riu és per sap que ja torna


Però tranquils Dani, Sebas, Cosco, Alessandra, Fulgui, ja us ho faré pagar. Sóc rancuniós i tinc molta memòria. I no serveix d'excusa que ahir vàreu sortir per carretera per ajudar a preparar la pedalada a Andorra de l'Alessandra, la Sònia i la Cristina. Això es fa a Montmeló, on dijous anirem a practicar tècniques de ruta en grup.

La ruta fantàstica, avui el roadbook ha funcionat a la perfecció i no ha hagut cap errada de navegació. Hem anat un pel més lluny que la vegada anterior, como mola! (fins als límits d'on es pot pedalar legalment), i en Manolo ha baixat el seu ritme per a que tingués una referència per no defallir a la tornada.
Fins i tot en Flores ha pillat cacho, quin petonàs nano.

La ruta ha estat aquesta:

Les dades:
Distància: 70 km (odòmetre d'en Manolo)
Ascensió acumulada: 1.726 m
Índex IBP: 157 punts (cada dia més a prop de la fita d'en Fulgui).

Les nenes d'excursió amb el Dani (verano azul)

Per a la propera sortida identificaré como waypoints totes les fonts per a que el Cristobal pugui omplir les cantimplores.

4 comentaris:

  1. Hola a todos lo siento este domingo no me encontraba en condiciones de salir, ayer salimos en carretera haciendo 115 km a buen ritmo marcado por las chicas y quede hecho polvo, pero hoy a tocado la larga de paseo "verano azul" , me e perdido una buena ruta pero seguro que la que viene pueda estar a punto saludos ..............

    ResponElimina
  2. Anònim25.5.14

    Cristobal:

    Desde que salgo en bici es la salida más completa que he hecho, aunque a sido dura y bonita, a tenido momentos de cachondeo, por ejemplo:
    - Cuando en plena subida he confundido a unos de la Peña ciclista de Esparreguera con un amigo mío: "Espabila Jose, que estás haciendo caravana", y cuando se ha girado no sabía donde meterme.
    - Y como dijo Jesús: Dar de comer al hambriento Y AGUA AL SEDIENTO. Ha sido un gesto que nunca olvidaré, ¡me ha llegado muy dentro!
    - Y el beso que le a dado ... al Pepe en todos los morros.
    Tienes razón Ferran, hay que marcar en un mapa las fuentes de las salidas o el próximo día me llevaré una garrafa de 5L a cuestas.

    ResponElimina
  3. M'havia oblidat de l'assignació dels punts:
    Manolo. 157
    Cristobal 157
    Flores 157
    Ferran 157
    David: 105
    Dani: 84
    Alessandra: 84.

    Em falten les dades dels que no van venir al Tibidabo, i les de la setmana anterior, però si mireu la classificació la tercera posició està a punt de canviar de mans...

    ResponElimina
  4. manolo26.5.14

    La quinta posicion tambien corre peligro

    ResponElimina