dissabte, 10 de maig del 2014

A la recerca d'un cronista

Aquest cap de setmana algú ha de fer la crònica, com ja sabeu jo no puc faltar a la meva cita bianual del Circuit de Catalunya. Però tal con van les coses em sembla que vaig més ràpid amb la flaca que els pilots de Ferrari.

Bé, fóra de pronòstic, avui dissabte he sortit a estirar les cames amb el Manolo, el Sherpa Mandroso i l'Aniento. Com la majoria de les sortides de dissabte l'hem feta des de la plaça de l'ajuntament, on dos motoristes fantasmes ens miraven envejosos.

Sort que ens hem adonat a temps que tenien previst falsejar les dades de la sortida (l'Efren volia enregistrar la quedada motorista amb el Vives a la seva unitat Sportiva2+ per penjar-la com a ruta ciclada).

Abans de continuar, deixe-me fer menció a la sortida a Ca l'Andorrà que ahir uns quans afortunats van poder fer. Com no havia GPS van errar el camí i van fer una ruta alternativa (més volta i més asfalt). Ara mateix li dic al Carles que prepari unes unitats més. Que us estimeu més Ultra o Sportiva2?



Si, si, moltes cames, però el sentit de l'orientació....

Bé, continuant amb el passeig (és així com l'haig d'anomenar), just abans de la sortida en Dani m'ha trucat per demanar-me una clau per canviar els pedals. Havia quedat amb un tal Santi, Pali Cristina i Alessandra per rodar per carretera. Es veu que per ordres expresses d'un d'ells no ens havia dit res ...
(no comunicació, no punts).

Avui no sabem que passava a Montserrat però deu-n'hi do la de quitxalla que pujava i baixava dels autocars direcció al Monestir.

Ens hem aturat a fer un moix a Ponts? On hem intercanviat unes quantes fotos abans de reprendre la tornada.
 HELLS ANGELS PHOTO

 El de darrera s'estava avorrint amb la conversa

Another HELLS ANGELS PHOTO

Jo he hagut d'escorçar la sortida per atendre les obligacions familiars i així assegurar-me que demà podré anar a Montmeló i he constatat que segueixo sent tant lent com sempre pujant per la carretera de l'Aeri.


L'Aniento ja penjarà el track de la seva sortida i farem el càlcul dels punts...


PD: A qui li pugui interessar, el 23 a les 18:00 faré una xerrada a la Biblioteca sobre l'ús d'un GPS (amb dedicatòria als Bikedeferro). És a dir, Vives necessito el logo ja. Fulgui el disseny de l'equipació como que ja també, i haurà de tenir com a mínim l'estelada (serà un èxit de vendes).  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada