diumenge, 15 de setembre del 2013

Un aperitiu

Ple, avui hem fet un ple. Bé quasi perquè nomes faltaven en Josep Sicilia, l'Aniento i els lesionats David i Toni. Però els Cristòbals ens han acompanyat i malgrat les esgarrinxades i caigudes s'ho han passat molt bé.

Ara que ja ha passat la jornada, us puc confessar que ahir al vespre em vaig confabular amb el Manolo per fer una sortida durilla, amb vistes de La Portals que hem de fer dissabte vinent. Sense pràcticament deixar que ningú se n'adonés, hem sortit de seguida cap a Can Maçana. Mireu que contents pujàvem:

Quan hem fet el cim, l'Efren i el Flores han començat una conversa que no puc reproduir perquè hi ha molts lectors menors d'edat que segueixen aquest bloc, ja sabeu, coses que parlen els que la tenen de 29”.

Aquí, en Vives Dani i Fulgui, amb poc temps per esbargir-se se n'han tornat pel camí de La Llarga.

En arribar a Castellolí, i per celebrar el seu aniversari, l'Efren ha volgut fer un petó al terre, petó que també ha volgut fer en Cristobal al arribar al Bruc.

Però la sortida no anat tal i com teníem planejat, al sortir de Castellolí uns dobles que anaven equipats con nosaltres, ens han fet confondre: han començat l'ascens al Bruc per la pista que no m'agrada. He començat a maleir-los i quan m'he adonat de l'error, ja era massa tard. No podíem tornar enrere!!
La cobertura en aquests paratges és quasi nul·la, i en comptes de pujar a les antenes ens hem reagrupat a l'Hotel Bruc. Des d'aquí cap a casa.
Les dades: 49 km, 900 m de desnivell i una velocitat mitjana de 12 km/h

No hem fet la ruta prevista, però ha estat força bé. Dissabte La Portals. A la pàgina que he afegit aniré posant els detalls d'aquesta sortida, horaris, participants, ruta....


Salut, feliç cumple Efren, vici i bici

1 comentari:

  1. Anònim15.9.13

    Hem dono per molt satisfet amb els 45 km q hem fet els q teniem compromisos familiars i tornar a una hora prevista a casa.
    Feliçitats al cumpleanyer a falta de ballarina o gintonic substitutiu.

    ResponElimina