dimecres, 25 de setembre del 2013

Diccionari del ciclista

Encetem aquesta secció amb l’objectiu que els riders novells entenguin les instruccions donades pel líder a les sortides ciclistes del grup.
I és que si volem quedar en bona posició de cara a futures pedalades i perquè no, curses, cal que parlem un idioma comú, que ens comuniquem com si fóssim un sol ens que cavalca els kilòmetres dels camins i carreteres del nostre país.

Primera definició:
TIRA DEL GRUP: Acció mitjançant un rider actua com a llebre del grup, marcant un ritme i assegurant-se que ningú no queda despenjat, que s’adona si una punxada fa que algú s’hagi d’aturar per procedir a una reparació d’emergència.
No s’aplica a escapolir-se dels companys, i menys quan t’han estat esperant durant la primera part de la sortida. No s’aplica a batre el rècord de velocitat en línia.

Bé Efren, la propera setmana farem la següent definició, espero que no sigui arreglar la punxada, perquè t’has saltat les dues darreres jornades pràctiques... (també tractarem la definició de “rancúnia  ciclista” i “aquest ferro no ara d’espatllar-se”)


Salut i bici!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada