diumenge, 28 de juliol del 2013

Una nocturna mes.

Ei companys, una nocturna més. 

Aquest any havien ampliat a 12 el nombre màxim de participants per grup però només hem estat quatre: David, Efren, Dani i Ferran. A última hora Fulgui no s'ha pogut afegir, però ha col·laborat deixant-nos les seves lots (espectacular la de la roda).

La veritat és que, quan observàvem els equips de la resta de grups, el concepte de nocturna queda molt desvirtuat. Amb tanta llum calien unes bones ulleres de sol. Des del Cassot creien que per fi farien un primer contacte amb ser d'una altre planeta al veure com s'il·luminava la muntanya.

Però en David ens ha fet retornar a l'esperit d'aquesta ciclada i passada la vinya vella ens ha convençut per apagar-les. Que maco això de passejar a la llum de la lluna, veient que la resta de participants ens miraven sorpresos al veure'ns passar...

I els que han estat més intel·ligents, s'han afegit a les nostres rodes, diguem que quasi no ens calia el roadbook per torbar el camí.

El millor, sortir de nit amb el col·legues. El pitjor la cervesa calenta que acompanyava la botifarra obsequi final de cursa. Per solventar-ho varem iniciar la nocturna bonus track cercant un local on poder refrescar-nos de forma adequada.

Com que l'Efren diu que no ha estat tan greu com s'esperava, l'any vinent farem l'extrema, però de bon rollo, es a dir petant la xerradeta amb el Cuevas al control, apagant els llums i deixant que els semi-pros es deixin els pinyos intentant marcar un bon temps.  

Us deixo amb unes fotos:
Després de la botifarra

Abans de la sortida

Foto del Segarra Team 
(juraria que feien avançaments fora de pista com un noi de Cervera)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada