diumenge, 14 de juliol del 2013

Sortida Rave

Sortida en plena festa major, havent dormit poc, un pel ressacosos i trobant-nos a tota la penya que tornava o seguia de festa a les set del matí.

La primera pregunta, que hem de fer? Les mirades del David, Dani, Efren, Sebas i la meva entrecreuades per decidir quina ruta havíem de ciclar. Manolo havia marxat amb el Pali, que, de nou tot sol necessitava de consol (hauran fet lo de sempre, uns 450 km per carretera). El Fulgui, Flores i en Josep S. no havien donat senyals de vida.

Seguíem neguitosos, que hem de fer? Ferran, ja et va bé la bici, vols dir? I una llum ens va arribar de cop. La primera crònica del Fulgui ens va il·luminar la ruta a fer: Les antenes per Can Massana. 

I amb aquest objectiu hem sortit a fer el camí, les sensacions que he tingut amb la bici s'ha de dir que eren força satisfactòries: bon ritme, canvi i desviador funcionant de meravella, frens correctes, i passar de 7 velocitats a 8, la veritat és que es nota força (com enyoro el canvi de 9).

A l'ex-benzinera de Can Roca hem fet unes amistat amb uns nois que anaven de festa sota el pont de ala riera del mal, molt macos i molt sans...

Abans d'arribar a Can Maçana al Sebas se li han trencat les boles i ha hagut de fer mitja volta (les del rodaments de la direcció). En Dani no les tenia totes amb ell i el David patia perquè volia anar al Cercavila amb les petites (sobre aquesta hora ma filla arribava a casa).

Però liderant al grup no he deixat que ningú més desertés: Coll del Bruc, corriol del Senglar i les antenes. I hem deixat evidències gràfiques:



Una ruta més per afegir al palmarès de l'Efren.

La tornada ha estat tranquil·la, no hem fet la trialera però si que ha caigut la CFR (s'havia d'arribar al Cercavila).

Les dades de la sortida:

Ostres se m'havia oblidat que no em funciona l'sportiva i no tinc dades!!
Segons el David hem fet uns 45 km, i un desnivell de 1000 m.

Una última cosa, abans de dimecres farem la inscripció a La Nocturna, modalitat clàssica. Quedem per guasap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada