diumenge, 3 de març del 2013

Força de voluntat

S'ha demostrat que tant sols cal tenir força de voluntat si es vol sortir a practicar del BTT.

Dissabte Manolo i Aniento van sortir en bicicleta en previsió que avui, les obligacions familiars, no els permetrien sortir diumenge. També va sortir el Pali que va fer les dues antenes (Capellades i Bruc) i el Dani i l'Alexandra que no se'ls va acudir una altre cosa que pujar a Montserrat.

No esperava gran cosa, però aquest matí s'han presentat a la cita habitual el Josep, el senyor Bartu, el Dani i l'Alexandra. Tots ells es queixaven que no estaven en forma, que si feia molts dies que no sortien o que tenien (amb perdó) el cul baldat.

Ja m'imaginava que amb prou feines faríem un Can Maçana, però no, els hi he dit de fer la llarga i tots s'han apuntat. Missatge per als senyors Flores i Sebas: l'Alexandra us traurà les pegatines de la bici, porta un ferro de 20 kg però puja... 

Al arribar al coll del Bruc el senyor Bartu ha decidit de baixar per carretera, i els altres bikers l'han acompanyat. Jo he decidit de prendre "el comodin de la llamada" i he quedat amb en Pali a les Antenes, mireu el vídeo:


La història no ha tingut res més, per sort per mi ja era tard per intentar fer un dels recorreguts proposats pel Pali i hem pres rumb cap a casa (a mi m'han sortit 43 km i al Pali 57 km).



Hauriem de pensar a sortir més d'hora...

Salut i bici. 

2 comentaris:

  1. dani3.3.13

    Ferran hoy estaba que se salia hecho una maquina de pedalear con el buen tiempo que acompaño.40km nos a salido al grupo que se retiro primero, haber si nos ponemos en forma y se animan mas biker a salir el buen tiempo ya ha llegado

    ResponElimina
  2. Anònim4.3.13

    Me alegro ya que empesamos a repasar las bicis de cara al buen tiempo ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina