diumenge, 24 de febrer del 2013

Un més amb nosaltres

Dons no, avui no ha fet tant fred com havien vaticinat els homes del temps, i aquells que ens hem aventurat a sortir a fer un tomb en bicicleta hem tingut sorpreses més que agradables.

La sortida l'hem començada quatre riders des d'Esparreguera i un des d'Hostalets. Els quatre d'Esparreguera  erem en Manolo, Dani, Ferran i un fitxatge de darrera hora: l'Efren Marcos que tot just comença a donar-li als pedals i s'estima més sortir que no quedar-se a casa amb un cafetó ben calent. 

Seguint el pla d'entrenament d'en Dani, avui tocava Castellolí, i així ha estat, la pujada fins a Can Maçana molt tranquil·la, on hem pogut repassar-nos a un grupet de ciclistes vàries vegades. Al fer el cim, l'Efren ha tornat cap a casa, i mireu amb que ens hem trobat:

També al arribar a Castellolí ens hem creuat amb un rider que, segons ell, havia sortit des d'Hostalets, però sospitosament tenia una bicicleta molt neta.

Se'ns ha fet un pel tard, ja que ens aturat per fer un cafè al sol per escalfar-nos i ens ha costat tornar a reprendre el camí, i no hem pogut tornar pels camis de la llarga, ja ho farem en properes edicions.



Avui he gaudit com mai d'aquest esport, llàstima que les noticies hagin malaurat un bon dia. Us deixo amb les fotos que hem fet mentre ciclàvem:

    

  

     



Salut i bici riders.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada