diumenge, 13 de novembre del 2011

We did it!!

Companys, dons sí, aquest any he tornat a fer la Berga Santpedor.

La nit anterior no ho tenia clar: ostres és que són 55 km i un perfil trencacames, que si la bici no esta fina, però ja havia quedat, i en Pali aquesta vegada si que m'acompanyava (no como otros...).

A més, en un excés d'optimisme (tot i que estic físicament pitjor que d'altres anys) en l'anterior entrada havia promès millorar el meu temps personal: 4:49 a l'edició del 2009 i 4:53 a l'edició del 2010.

Una altre vegada, tot i la matinada, en Jordi amablement ens ha pujat des de Santpedor fins a Berga (companys com aquest queden pocs): Així estàvem a les 8:10 a Berga.


Després la recollida de la fitxa de pas i ... cap a Santpedor!!!  Mireu el perfil:
trencacames, oi?

Aquest any no han hagut tantes aglomeracions com l'any passat, però com sempre quan hi ha una part tècnica es fan els típic embussos, i on hi ha un embús et trobes els típics malparits que tant els hi en fot que hi hagi gent esperant-se, fan tot el possible per colar-se al·legant que a la muntanya "no hi ha normes".  Dons que els bombin!!

I fet el paràgraf denúncia, només comentar que avui els frens han funcionat de perles, no he punxat, no m'he caigut (tot i varis bikers han decidit estimbar-se només avançar-me, l'últim s'ha caigut al mig de la riera: quina dutxa!!), i les cames... des del tercer control amenaçaven d'enrampar-se, però només ha quedat en un ensurt. I el temps, mireu les dades:

 Distància amb altures
 57.21 km
 Ascen.acum.
 802 m
 Altitud Màxima
 764 m
 V.mitjana mov.
 15 km/h
 Velocitat màxima
 57 km/h
 Duració
 04:28:24
 Temps parat
 00:35:56
 RPM mitja
 68 rpm
 Freq cardiaca mitja
 165 p/m
 Freq cardiaca màxima
 189 p/m


Prova superada!! i si traiem el temps aturat, menys de quatre hores!! La freqüència màxima segons els llibres és de 220-edat, en el meu cas seria de 175 (i m'he posat a 189!!). Vale, el Pali ha trigat una hora menys, però ell és més jove i no te artrosi.

Per finalitzar la pedalada, he anat amb els companys de la feina a dinar a Castellnou de Bages (on hi ha l'últim control abans de meta), ha estat una bona cloenda de festa.

Salut, artrosi i bici.






2 comentaris:

  1. Muy buena pedalada(sin contar los atascos)!El tiempo acompanaba hasta el final.Habra que repetirla el ano que viene pero con mas gente de nuestro grupo.A ver lo que han hecho hoy los caracoles???

    ResponElimina
  2. Anònim17.11.11

    Fulguitron dijo ...

    Menudo tiempazo, media hora menos. Bien por tí y del Pali no voy a dar ningún comentario porque sinó aún se motivará y nos humillará más cada día.
    Quiero dejar por escrito que el Domingo a pesar de que no cogí la bici, me fuí a correr un rato ....... perdón, he dicho un rato??? Ví a Forrest Gump y lo adelanté. El caso es que fuí desde casa hasta la Vinyanova, vamos casi 16 Km. corriendo sin parar en 01:30 que no es mucho pero para mi ya está muy bien.
    A ver si este Domingo no llueve y me animo a salir que ya me toca.

    ResponElimina