diumenge, 30 d’octubre del 2011

Cambio de horario

Nois, m'he embolicat! No sabia si havia d'avançar o retrocedir una hora del rellotge i llavors he posat l'alarma quan no tocava i... només he trobat al Manolo a l'aparcament del DIA a 1/4 de deu.

La veritat és que el canvi d'hora del rellotge no ha estat el culpable sinó el canvi de l'hora del partit de basquet de les juvenils d'esparreguera, que ha provocat que atenguéssim les nostres obligacions com a pares per sobre de les obligacions com a bikers.

Ni bici, ni formula 1 ni res de res... bueno si, he aprofitat per fer un parell de geocaches a Igualada (algo es algo). Però ha quedat pendent la prova que haig de fer del nou pulsòmetre que els de CompeGPS m'han fet arribar.

Espero que els meus companys si que hagin pogut sortir, i segur que faran els típics comentaris que m'he rajat, o qualsevol cosa d'aquestes... (ja ho veureu).

Apa, demà pont i l'altre tots sants, i penso sortir tots dos dies !!


Salut i bici !!

1 comentari:

  1. yo he salido solo por que ayer me fije de que el freno trasero se quedaba bloqueado e intentaba arreglarlo pero al final la bici tendre que llevar al taller.entonces hoy tocaba la carretera.He hecho una buena ruta y me ha salido 100km.manana trabajamos y el martes saldre tambien pero por carretera...

    ResponElimina