diumenge, 23 d’octubre del 2011

Qué cruz!!

Després de la vara que en Fulgui ens va donar la setmana passada, avui estàvem preparats per a a cercar noves rutes.
Sospitós que a primera hora el susodicho no aparegués a la cita dominical, tot i que les gestions per convèncer als integrants del grup havien estat intenses. 
En Pali, que ja pensava que no ho aconseguiria havia tirat pel dret i se'n havia anat tot sol des de casa seva. Això ha estat el detonant per a què finalment decidíssim pujar a la Creu d'Aragall, i que, com ja s'ha establert com a ritual, paréssim per esmorzar.

Però hi ha un que no s'ha presentat, i el rèdit de la llarga de La Catllaràs ja s'està acabant (l'excusa ha estat que havia de tunejar el maleter del seu Mini d'època).  

Sigui com sigui, hem fet el cim, tot i les amenaces del germà gran dels Sicilia, i tinc les evidències:

 Una foto del grup

Aquí, l'amenaçador indicant amb el dit el nostre lloc d'origen 


 Unes vistes

Un refrigeri

La tornada ha estat rapideta, en Pepe ens ha convençut per fer relleus per la carretera, i ni en Manolo es podia escapolir de la velocitat del grup, d'aquí que hagi estat la sortida amb la velocitat mitjana més alta. Mireu les dades (la de pendent màxima fa por, però era la pujada a la creu):

 Distància amb altures
 50.29 km
 Ascen.acum.
 771 m
 Altitud Màxima
 593 m
 V.mitjana mov.
 15 km/h
 Duració
 05:00:18
 Temps parat
 01:32:49
 Pendent Màxima
 19.4 %
 Velocitat màxima
 53 km/h



Per a la propera nova sortida prometo que carregaré al GPS la ruta (una errada la té qualsevol), i si els de CompeGPS em canvien el pulsòmetre, veureu com supero el 100% de pulsacions de forma continuada. 

Els al·ludits, i els que no, teniu raons per fer comentaris, així que ja trigueu. Salut, artrosi i bici!!

1 comentari:

  1. Anònim26.10.11

    Molt bona sortida,nomes una mica de pujada pero repetirem,aveura prope diumenge que preparas Ferran. Dani....................

    ResponElimina