diumenge, 16 d’octubre del 2011

Variations...

No, aquesta entrada no tracta d'una nova línia de cafè dels de Nespresso, sinó de la sortida d'aquest diumenge que podríem catalogar com d'estranya. 

El que havia de ser una passejada pels voltants de Sant Sadurní amb un tiberi espectacular a càrrec del Fulgui, que avui n'ha fet 32, ha quedat en una sortida normaleta, a prop de casa i buscant alternatives per no trobar-nos amb els bikers que avui feien la cursa del Open BTT Natura pels vols de Montserrat.

Amb la idea de buscar nous suports per encaminar-nos cap a Sant Sadurní, hem anar a cercar al Josep, en Toni i en Sancho (i els altres que ja se m'ha oblidat el nom), que sempre ens il·lustren amb sortides fora del comú. Però la jugada m'ha sortit malament, no estaven per la feina i tenien massa gana com per esperar-se fins arribar al Penedès.

En canvi ens han proposat pujar al Montserrat Parc per dreceres alternatives. Suposo que la decepció de la sortida m'ha afectat i les cames avui tampoc m'acompanyaven (o pot-ser que dormir només 4 hores per  matinar per veure el carreron del Marquez tampoc ajuda gaire). 

En arribar a la carretera del coll del Bruc ja els havia perdut, i en arribar a Montserrat Parc he pujat cap el Celler de la Guàrdia (craso error). Sort que una trucada al mòbil m'ha fet trobar de nou el camí. Davant del restaurant m'he trobat al Pali, al Dani i al Fulgui, que no volien esmorzar, i he continuat amb ells.  

Aquí per canviar la sortida hem aplicat una altre variació, en comptes de fer el camí de la llarga, hem pujat a les antenes (no les haviem pujat mai), d'aquí cap a Can Aguilera i la trialera de la cursa de l'esquiador. Per dues vegades l'hi he tret les pegatines al Pali (el dia que tingui la càmera de vídeo la penjaré al blog perquè és espectacular).

El més fort és que quan ja arribàvem, a casa, és que ens hem trobat als darrers participants del OPEN que encara no havien passat pel primer control (i això que eren quasi les dotze).


El perfil ha estat una mica trencacames:

Aqui els que no han esmorzat:
 Vale, també haig de sortir jo...

Les dades de la sortida són aquestes
 Distància amb altures
 40.60 km
 Ascen.acum.
 861 m
 Altitud Màxima
 765 m
 V.mitjana mov.
 12 km/h
 Duració
 04:19:52
 Temps parat
 00:46:26
 Pendent Màxima
 15.3 %
 Pendent Mínima
 -18.2 %



Res més, salut, artrosi, i bici
PD: Pali i Dani, he fet proves i si que es poden fer comentaris... (i a los otros os digo lo mismo)

1 comentari:

  1. vaya salida de hoy!no me ha gustado mucho,no sabiamos a donde ibamos,parabamos en cada cruce y al final nos hemos separado.(los hermanos tenian hambre mas que yo).bueno,la ruta del proximo domingo ya esta clara!

    ResponElimina