diumenge, 2 d’octubre del 2011

Castellolí nos abre nuevos horizontes

Avui tocava repetir la sortida de diumenge passat, tal com en Fulgui havia demanat per tal de consolidar-la. Una cosa, quan es fan peticions s'ha de complir i no fer el esquirol i anar-se de cars a Cardedeu, perquè la resta si que hem complert.

Per sort, la seva absència ha estat suplida per en Pepe (no el de sempre, un de nou) que s'ha presentat amb una flamant 29", ostres amb quatre pedalades avançava el que les 26" en 10. Suposo que això és el futur immediat, als Estats Units només es comercialitzen d'aquestes.

La sortida no té cap història, ens hem trobat a la sortida amb en Josep A. que ha declinat d'acompanyar-nos per que tenia gana. 

Cap caiguda, cap punxada, alguna derrapadera baixant, però al arribar  a Castellolí el Pali s'ha quedat sense queviures (les quatre pomes, les dotze barretes i la mitja dotzena de plàtans se'ls ha acabat abans d'hora), i per evitar alguna queixalada hem decidit de parar a fer un tast (mireu la cara d'alegria que ha posat a al foto):

(el pali quan ha vist l'entrepà de pernil)

D'esquerra a dreta: Pepe, Dani, Manolo

Amb el temps perdut a la granja hem hagut d'escurçar a la tornada.  Les dades han estat:

 Distància amb altures
 53.42 km
 Ascen.acum.
 893 m
 Altitud Màxima
 708 m
 V.mitjana mov.
 14 km/h
 Duració
 04:53:50
 Temps parat
 01:03:15


Si algú vol pedalar la sortida original cliqueu aquí per baixar-la.

Ah, i ja he descobert la forma de guanyar al Manolo, s'ha quedat sense canvi de marxes, i havia d'anar amb el pinyó gran tota l'estona (bienvenido al club). 

Res més, salut, artrosi i bici.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada