diumenge, 6 de setembre del 2015

No és la crònica de Sitges

Qui més qui menys aquesta setmana ha posat fi a les vacances...

Torna la parelleta del Brazil, l’Efren acaba les guàrdies, en Fulgui ja ha atès les sortides promeses amb els compis de la feina, en Cristòbal crec que ja ha escarmentat de sortir amb els del CC Esparreguera desprès de la segona pujada al Rap Penat, en Flores torna a pujar a la bici … 

I com sempre, a les darreries de la temporada, es donen moviments d’equip: l’equip Willier ha fitxat dos figures (Manolo i Carles) i un rockie (Efren). L’equip felt m’ha fet una oferta temptadora (esperem que no em passi com al De Gea).

Diguem-ne que menys per al Manolo i en Cosco (equip 1), el Paco, l’altre Manolo i el Xavi de Martorell (equip 2), aquest cap de setmana ha estat un cap de setmana de transició.

Els d’abans s’han marcat una mega sortida i una gran sortida de 160 km i de 120 km respectivament. 

Els mortals, ens hem fixat fites més terrenals, per poder arribar a casa amb una mica de dignitat i sobretot, per mitigar els efectes de la depre postvacacional.

Només per a que quedi testimoni, el dissabte vaig anar amb el Sebas i l’esperit del Manolo (materialitzat en la seva bike) a fer la llarga.

Manolo's spirit per una vegada darrera de la flamant Scott

Equip Catllaràs, quin goig tot dos uniformats

NOTA: crec que podríem canviar el nom de la ruta, només 35 km (com ens hem fet de Grans….)

Una passejada per estirar les cames, tot xerrant però a un bon ritme (14.6 km/h i això que a les baixades ens deixàvem portar).

Diumenge, quan el sol començava a il·luminar els carrers, els mateixos actors, ara sense l’esperit, fèiem cap cap a Rellinars, Terrassa i Martorell amb la flaca. Una sortida normaleta, però que he acabat bastant tocat, tant sols una mitjana de 19 km/h (sort que vaig decidir de no acompanyar al megacracks, sinó encara estaria pedalejant). Per cert, el trànsit de motos per la carretera de Rellinars bestial, suposo que hi havia una concentració. I a la baixada cap a Terrassa ens hem creuat amb un grup de ciclistes amb el que crec que m’apuntaré per fer les sortides dominicals. 

Des d’aquí vull donar les gràcies al Sebas per acompanyar-me en el patiment d’avui i no girar cua per seguir la ruta amb aquell grup.

Equip2 fent la tradicional CFR

Com no tinc gaire material, deixarem que la crònica bona la faci en Cosco, espero poder publicar-la abans que acabi la setmana.

Abans però de llegir-la, hem de resoldre uns petits serrells:
  1. Hem de batejar els nous equips de carretera, i tots sabeu que això s’ha de fer tot pujant al Turó de l’Home. En Carles proposa d’anar-hi el 4 d’octubre (això es confiar massa en el Santi...). És un Diumenge, que opineu? La idea es de fer una pujada multitudinària de d’Arenys, el Sherpa i l’Aniento ja han confirmat la seva assistència.
  2. Ja s’han obert les inscripcions per a la Berga-Santpedor. La farem enguany?
  3. També s’han obert les inscripcions de la pedalada Zona-Bici, amb nous corriols i trams per estrenar. David, la fem?
  4. El Cabrerès, la Batpedalada, …
Ja direu, però us heu de mullar. Us deixo amb el mini-recorregut del cap de setmana:


Una altre cosa, on ets Cristina? i  Toni, comença a escriure la crònica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada