dilluns, 14 de juliol del 2014

Festa Major

Desprès de les tempesta sempre torna la calma. I és que aquestes darreres setmanes les sortides han estat espectaculars (La Mola, Tibidabo, Tres Nacions, Catllaràs llarga, SITGES) i ja tocava de fer una més ”normaleta”.
Normaleta? Si ens varem cascar 55 km i un desnivell de 1000 m !! Resulta que ara, fer menys de 70 km és com no sortir.
Però aquesta és una sortida que no tots varem fer. Llàstima perquè de nou ha hagut un canvi a la tercera posició de la classificació: N'hi ha que van preferir de sortir a sopar a Monistrol i prendre xupitos, tot dient que es tractava d'una sortida nocturna. Malauradament, al ser una sortida iniciada en divendres, no computa per a la classificació.
La gran noticia ha estat el triomf del Raül a la cronoescalada de Can Sedó. Crono que li ha servit per afegir 1000 punts a la seva classificació (quina escalada nano!!). Veus Cristóbal, tu també podries haver assolit la primera posició de la categoria a la crono i també hauries liderat la classificació dels Bikedeferro.
Però tornem a la sortida, per fi una horari diürn. Diürn? Si les 6 en festa major és com empalmar sense dormir!!
L'Efren tot i que no tenia bones sensacions, conscient que li quedaven poques oportunitats per recuperar la seva plaça al podi, ha volgut acompanyar-nos a la sortida. Es nota que ha perdut el feeling d'allò de pedalar, perquè se n'ha oblidat del més essencial: preparar l'entrepà o aprovisionar-se de barretes per no morir d'inanició durant la jornada. 
Una vegada més s'ha fet palesa la solidaritat d'aquest grup. Pedalar no sé, però si ens quedem incomunicats podem sobreviure més d'una setmana menjant barretes, sucs i fruits secs (sempre i quan no vingui el Pali, es clar).
Al arribar a Can Maçana el grup s'ha dividit en dos: en Fulgui, en Josep Vives i l'Efren han fet una llarga inversa. En Manolo, el Cristóbal, en David i jo hem optat per un Castellolí per allargar una mica més. La idea original era fer un Cogulló, però estem de festa major i la família també la vol gaudir amb nosaltres.
Des de que vàrem fer la sortida al Tibidabo, en David ha fet un canvi espectacular. No només és ràpid (molt ràpid) baixant, sinó que també té forces per pujar.
L'hem acomiadat quan ens hem aturat a fer un cafetó a La Llar, feia dies que no veiem a la cambrera i com era d'hora, hem aprofitat. Assegut, esmorzant estava el Bartu, de més ben humor que divendres quans ens va acompanyar a la Bauma.
 
Baixada ràpida, i a les onze ja estàvem mudats per anar al Cercavila. 
Abans de les dades vull fer dos apunts importants:
  1. Diumenge vinent és la darrera sortida abans de La Nocturna. Així que hem de començar a organitzar-nos i repartir els rols. Som un grup nombrós, així que ens ho haurem de prendre amb tranquil·litat. Volem tornar sense caigudes. Necessitem algú que controli el kilometratge total i parcial i ha d'haver un mestre dels mapes (jo puc deixar el porta-plànols). La sortida és a les 21:36.
  2. S'està cuinant la pedalada desitjada pel Flores (Prats de Rei). Com està catalogada com fora de categoria, una alternativa podria ser sortir la matinada de dissabte, a una hora indecent, per poder disposar el diumenge a casa per recuperar-nos. Per a la confecció del track i el seu anàlisi, us convoco a una classe magistral del Land als usuaris de GPS (Aniento, Efren, Dani i Alessandra). Podeu convidar a altres usuaris si voleu (el preu, el de sempre, una Caipirinha i dos GinTònics).
 
 
 
 
Les dades:
Distància: 55 km
Ascensió acumulada: 980 m
Punts grup Manolo: 95 (Castellolí)
Punts grup Fulgui: 84 (La llarga)
Bonificacions:
Ondulades: +10 (David, Manolo, Fulgui)
1a posició a la Crono: +1000 (Raül).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada