diumenge, 8 de juny del 2014

Esmorzar de germanor

Un any més, hem fet la tant esperada anti-sortida en bicicleta. Cada any, per a que no sigui dit, dediquem un diumenge per fer una sortida amb un únic objectiu: la botifarra.

No cal dir que és la sortida més concorreguda de totes, tot i que aquest any han estat baixes l'Efren al que la ressaca no li va permetre tornar a casa, en Fulgui que encara està pagant la penitència de la duatló del Diable i en Flores de baixa per un sospitós refredat que li està fent perdre molts quilos de pes. També han faltat l'Aniento i el Sherpa Mandrós, pot-ser és que no estaven al cas, ja que no solen fallar a aquesta fita.

De totes formes aquestes absències han estat suplides per la tornada del Josep Sicilia (que dobla els punts).

La ruta: La llarga (bé, vist les darreres sortides ara li hauríem de dir “la curta”), a petició de l'Alessandra que diumenge vinent farà la pedalada de les tres nacions (Carles, pren nota perquè el Dani li ha dit que si l'acaba li regalarà un Sportiva2+ o un Ultra).

Hem rigut, ens hem fet un tip de menjar botifarra i seques i finalment hem decidit d'una vegada per totes de fer la tant esperada vestimenta del Bikedeferro Team.

Tenim deures:
  • Fins dimecres està obert el concurs del disseny del logo de l'equip: Un cargol (millor dit un caràcol).
  • Dijous penjarem els logos i s'escollirà el més votat (recordeu que les enquestes només funcionen des de l'ordino, els aifons i els android no permeten votar).
  • Car cercar patrocinadors. De moment tenim les Olives del Flores, però per tenir possibilitats d'accedir a una vestimenta més PRO a un preu assequible ens caldran més (els del 18% van aconseguir 1000 €). Penseu que als patrocinadors els hi hem de vendre la nostra participació a curses multitudinàries: La Nocturna, La Berga-Santpedor, La duatló del diable, La Portals, La Catllaràs, La cursa de l'esquiador, La pedalada de Santa Llúcia, i també a actes socials i benèfics: curs de GPS per a no iniciats, ....

He sentit que algú anomenava Catllaràs? Dons el David anirà a fer-la el proper 29 de juny. Si el Carles té el compromís de la Transpyr jo l'acompanyaré. Sinó, anirem a fer un Turó de l'home per carretera.

Penseu que tot aquell que participi a aquest tipus d'activitats rebrà una bonificació de 20 punts a la classificació (Manolo tremola!!).

Bé, com podeu veure l'agenda està força plena, i no dono a l'abast! Qui vulgui vestimenta s'ha d'identificar amb un comentari a la pàgina maiot bloc.

Us deixo amb unes boniques fotos estiuenques tot convidant-vos a la nova pàgina de l'agenda del grup.



Les dades d'avui:

Distància: 46 km
Desnivell acumulat: 1.000 m
Punts sortida: 84
Punts sortida diumenge passat: 129 !!

Bonificacions: 
Avui; Josep Sicilia: x2
Diumenge passat: Efren: +5%

PD: dues cosetes,
1,- La setmana vinent me'n vaig a veure les noies MONSTER a Montmeló.
2.- Us puc assegurar que les rodes de 27,5” també punxen.


3 comentaris:

  1. Anònim8.6.14

    Si l'Alessandra l'acaba i el Dani li regala un GPS, li regalarem un maillot Twonav també. ;-)

    ResponElimina
  2. Anònim8.6.14

    Alessandra: Pues si que acabaré porque necesito un GPS urgente!!!!!! jejeje

    ResponElimina
  3. Gran domingo para la lista de salidas que recordar.
    Ferràn el problema que tengo es que no te puedo hacer un logo hasta mañana, si puedes esperar te lo colgaré por la noche, espero que leas esto y me digas algo.
    Un saludo y como siempre digo un placer. :D

    ResponElimina