diumenge, 23 de febrer del 2014

L'ametlla assassina.

Aquest cap de setmana se m'ha acumulat la feina. És lo que té lliurar una setmana per anar a la neu.

Primer de tot informar-vos que ja tenim les bases per fer la classificació PRO-BIKEdeferro d'una forma transparent, de manera que ningú no hagi d'anar regalant els punts per a que jo no sigui el lider indiscutible.

La setmana ha anat més o menys així:

Dimarts
Teníem prevista una sortida per Montmeló, per a que les cames comencessin a agafar aquell to que ens farà gaudir la pedalada pel Montnegre que el Carles ens té preparada, però a última hora la pedalada ha estat desconvocada (força vent i que jugava el Barça va ser decisori).

Dissabte
En Vives volia estrenar la flaca. No ho tenia previst, però la més que possible baixa de l'Efren (gastrocuentitis estomacal), va fer que demanés permís especial al consell d'esports i activitats lúdiques de casa per excusar-me unes hores de les meves responsabilitats familiars pel matí.

Sense pensar-m'ho dues vegades, vaig organitzar el bateig de carretera (anar a Vacarisses). Davant aquest esdeveniment, en Manolo es va apuntar per il·lustrar-nos sobre la tècnica de rodar per carretera. 

Aquesta prova, no puntuable per als ja iniciats, va ser superada amb èxit pel Josep, que en acabar va confessar, com tots els que ho hem provat, que rodar per carretera és millor que anar per la muntanya. I al final, l'Efren, que sí que es va presentar, va tastar el rodillo del Manolo pujant per Can Sedó (animalico...).


Des d'ara ja us convoco per al proper dimarts 4 de març, per a anar a fer unes voltes per Montmeló a les 6 de la tarda (porteu llums, sobre tot la del darrera).

Diumenge
Havíem d'anar a La Mola, però un, que com ja veureu no podem anomenar senyor 213, va proposar de fer un Cogulló xtrem. Ja posats a fer quilòmetres a tots ens era igual.

Però aquest matí al PIR, a l'hora convinguda, no hi havia ningú. Bé, només en Flores que no se'n recorda que la puntualitat no és el fort del redactor en cap d'aquest blog. Desesperat ha començat a fer voltes fins que ha interceptat la trajectòria del Manolo i la meva quan ja enfilàvem Francesc Macià direcció muntanya. L'un, al·legant la preparació de la duatló de Martorell no s'ha presentat (això de canviar la ruta i no venir...).

Jo me les prometia molt felices, anava amb el Manolo però també amb el Josep que feia dies que no sortia. El somriure de la meva cara ha desaparegut quan en Josep s'ha fet les ondulades sense posar el peu a terra: avui tocava patir!!!

Baixant per Maians, he fet una demostració de com la roda del darrera pot avançar a la del davant sense caure, això si amb una mica de sort, i fins a Castellnou hem arribat en grup liderat pel Manolo.

Tocava pujar al Cogulló, i la parelleta que m'acompanyava, com aquell que no vol la cosa, se n'ha anat. Quan he arribat, ja s'havien cruspit la botifarra, les patates i el cigaló. 


I ha estat en aquest moment, quan amb tota la mala fe del mon, en Josep m'ha ofert tastar les ametlles enverinades d'efecte retardat.



Hem baixat força bé i ràpid per la pista (això d'xtrem sense corriol....) i al arribar al desviament que ens porta a Sant Pau el verí ha fet efecte: quin mal de panxa!! Sort que el Josep, penedit de la seva juguesca, m'ha acompanyat durant la eterna pujada. Després hem fet en grup la carretera fins al parador del Bruc.

Més tard he descobert una tècnica per fer que desaparegui un mal de panxa: fotent-te una nata en un corriol, i el pitjor de tot és que no ha quedat enregistrat al vídeo. Llàstima, no podreu riure.


Distància: 71 km
Ascensió acumulada: 1.252 m
Velocitat mitjana: 13 km/h

Per a que us feu una idea, a les 13:00 ja érem a casa, amb caiguda i mal de panxa inclosos.

Però la imatge de la setmana, sense cap dubte ha estat la que ens ha enviat en David per whats app, la del Pau en braços de sa mare (no la poso perquè haig de demanar permisos d'imatge). 

Felicitats Roser i David, d'aquí a poc en Pau ens acompanyarà a les sortides dominicals.

I les puntuacions d'avui són:
Manolo: 114 x 5% (per liderar la ruta) + 10 (per pujar les ondulades) = 130
J. Flores: 114 + 10 (per pujar les ondulades) = 124
J. Vives: 58 x 3 (bonificació de bateig de carretera) = 174
Ferran: 114 

Salut i bici!!

3 comentaris:

  1. La setmana vinent estic a Xina i per tant no sortiré. L'Efren té escacs i no sortirà. El David té el nadó i no dormirà.
    No acceptaré una sortida per anar al Bruc a fer un café, com a mínim heu de fer un Castellolí o, perquè no, una Mola.

    ResponElimina
  2. Anònim23.2.14

    Que content estic amb la meva puntuació. Ja tinc ganes d'escalar posicions.

    ResponElimina
  3. Anònim24.2.14

    Buen dia a todos......
    Resumiendo la salida del domingo, muy buena, me gusto mucho le nueva ruta del cogullo extrem.....
    pues es mucho mejor que subir por la ctr. de asfalto......
    Al final consegui salir el domingo, para mi fue muy positivo, espero poder seguir saliendo todos los fines
    de semana, ( hay que seguir sumando en la clas. pro-bike).

    Saludos : Jose Flores

    ResponElimina