diumenge, 9 de febrer del 2014

El Castell de la Pobla

No m'ho podia creure, segons les dades del whatsapp, avui tothom estava preparat per anar al Castell. Inclús aquells que d'aquí a poc tindran obligacions parentals que no els hi permetran sortir a fer un vol els diumenges.

La primera gran notícia és que no he estat l'últim a arribar al PIR, de fet he estat el tercer (després de fer un esprint amb el Dani i l'Alessandra), ens esperaven impacients el Garmin del Fulgui, el Fulgui i el Sebas.

A la poca estona ha aparegut el David i poc després, l'Efren, que ja fa un any que s'han ajuntat al grup.

Quan ja estàvem a punt de sortir ha aparegut en Manolo, això confirmava la ruta prevista: el Castell de la Pobla.

Dels riders, hi ha dos que ahir ja van sortir, conseqüentment avui pagaven les conseqüències (la parelleta) que s'han perdut com en Manolo pujava fins a Can Maçana sense posar el peu a terra (10 punts addicionals). El David casi ha estat a punt d'assolir aquesta fita, però li ha faltat ben poc.

No ens hem entretingut gaire, havíem d'enfilar les rampes de les antenes que porten cap el corriol dels senglars.

La parelleta, cansada, ha decidit de terminar la sortida, prèvia pujada a les antenes. Fins aquí, els que no heu vingut (Flores i cia.) us heu perdut unes classes magistrals d'economia impartides dels Doctors Marcos i Fulgueira, que han fet una anàlisi clara i concisa del causant de la crisi i les possibles solucions.

Dels vuit que havíem iniciat la sortida només l'hem continuat 5. Els que s'han tornat s'ha trobat amb la desagradable sorpresa de la cacera del senglar als camins de la Llarga, es a dir que han hagut de fer uns quilòmetres addicionals.

El descens fina a la Pobla espectacular, una lluita Fulgui-David per demostrar qui tenia més tècnica baixant. En Manolo i jo ens ho miràvem d'aprop, vaja el més aprop que uns v-brake et deixen seguir amb uns mínims de garantia d'arribar sencer (el vídeo és espectacular).




La tornada ha estat una demostració de força del de sempre, en Manolo, i de l'Efren que ha estat controlant en tot moment el seu estat de forma gràcies al pulsòmetre que s'ha agenciat (per cert, no cola que les pulsacions pujant al Castell fossin de 140).

Un malentès ha fet que al arribar a Collbató hagi estat l'únic que s'ha presentat a La Torre on havíem de prendre un espectacular vermut a càrrec dels que feien un any de grup, però per sort una trucada m'ha comunicat la decisió del grup de privar-nos d'una més que merescuda CFR (cervesa fi de recorregut).

Les dades:

Distància: 63 km
Alçada acumulada: 1.558 m
Velocitat mitjana: 13 km/h
Polse màxim: 185

I ara un recull de notícies breus::
  • La setmana vinent, hi haurà un canvi a la classificació: l'Efren i jo marxem a esquiar (jo torno dissabte al vespre, així que si ningú a casa no se n'adona...).
  • El dijous es presenta l'edició de La Portals 2014. Penso anar-hi, i si no plou a la tarda cap a Montmeló a fer voltes.
  • Tenim una frase mítica nova.
  • El Garmin del Fulgui ha funcionat bé, però no tan bé com el meu, perquè ha fet algun recte.
  • Segons fonts fidedignes, en Flores i el Bartu s'estan entrenant però d'amagat del grup

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada