diumenge, 4 d’agost del 2013

Flora i fauna

Seguint l'última entrada del blog, us comunico que amb la d'avui ja són 3 les sortides que he fet aquest mes d'agost, i això que només estem a dia 4.

La primera el dia 1 amb l'Efren una pseudollarga mig nocturna pel windows (50 km). 
Dissabte 3 amb la flaca un Vacarisses, no em volia matxucar gaire perquè els diumenges és el dia en el que sortim TOTS plegats (uns 38 km que van acabar amb un petit ruixat a l'arribada).

I avui, amb la presència confirmada d'en Sebas, Dani, David, Fulgui i la més que dubtosa d'en Josep S. en Fulgui s'ha quedat bocabadat al veure que ningú no s'ha presentat a l'hora acordada al PIR (punt d'inici de ruta).

Com sempre, arribava cinc minutets tard (sort que la política de sancions va quedar derogada per l'aplicació de la llei Wert que sinó hauria de subvencionar totes les CFR d'aquí a final de l'estiu) i hem tornat al PIR amb l'esperança que algú aparegués, però no.

Fuilgui volia fer unes antenes i jo un Castellolí, no m'ha costat gaire de convèncer-lo. Tot just quan enfilàvem el pont per sobre de l'autovia, un rider se'ns ha creuat. Era en David, que li ha costat un xic més despertar-se i no havia pogut arribar a temps. 

La primera fita era Can Maçana, i aquí ha estat quan en Fulgui ha estat a punt d'aixafar una papallona tintada del Montserratí (espècie protegidíssima) quan tot l'ecosistema de la muntanya se'ns ha posat en contra: La fura dels esbarzers retràctils que apareixien al mig de la pista quan menys t'ho esperaves, les fulles verinoses que feien coure les cames i braços només apropar-te... Vaja que al finalitzar la jornada fèiem més pinta d'haver vingut d'una sessió de "sado" que de sortir en bici.   

A Can Maçana en David que havia d'anar a Castell, ha girat cap al coll de Girló i cap a casa. I els dos que quedàvem cap a Castellolí per la variant nova.
Crec que al Fulgui li ha agradat força, no l'havia fet i tot que no ens hem trobat a les noies de la Coca-Cola ha gaudit força.

Quan de tornada estàvem al coll del Bruc, ha sortit el dubte: carretera o Span? Si ens coneixeu ja sabeu la resposta: que som de rucs!!

Tot i això a les 12 ja tornàvem a la vila, esperant que el Dani ens obsequiés amb una merescuda birra glaçada. Però no, ell avui tenia son i quan s'ha despertat s'ha anat a la platja (ja t'ho trobaràs).

A l'espera de les dades que el Garmin del Fulgui us puc avançar que hem fet uns 52 km amb força desnivell.

Ah! si, en Manolo, dons ha sortit a fer un tomb amb "el otro". Quan les sàpiga ja us comentaré les dades de la "seva" sortida amb les flaques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada