diumenge, 25 d’agost del 2013

El millor pel final

De mica en mica anem reprenem l'activitat habitual del grup. Avui tocava una sortida sense grans expectatives, es tractava de prendre el pols a la cadència, eliminar part de l'excés gastronòmic d'aquest estiu (no tot no ens passem).

Tenia previst de fer una llarga, amb aquest objectiu havia convidat a la sortida al Lluís, però sorpresa!! avui en Manolo ens ha acompanyat a la sortida, de ben segur que faríem alguna alternativa.

Jo havia promès arribar a l'hora i puntualment a les 7:40 m'he presentat a la rotonda on ja eren en Fulgui, Sebas, Efren i Manolo.

Hem pujat pel camí veïnal fins a Collbató on ens esperava en Lluís i des de casa seva cap als camins de la Llarga. Però al arribar al Coll del Bruc, on havia previst que el grup decidís girar cua, TOTS els integrants s'han afegit a la proposta del Manolo de fer unes antenes. No m'ho podia creure, aquestes vacances han estat renovadores d'esperit per als meus companys, però si només es tractava d'agafar ritme! 

Per als més incrèduls tenim aquestes evidències:




De tornada hem tingut pana, en Fulgui que el tema de manteniment no ho té massa clar i que volia provar el descens extrem, o descens sense frens.

I a l'Span Deck, lloc de reagrupament, quan es plantejava el lloc de realització de la CFR, en Lluís ens ha ofert casa seva per prendre el refrigeri. En Manolo i jo, per a que no sigui dit, hem fet un petit rodeig per la Vinya Nova i Collbató.

Instantània del moment 
(les cares estan borroses per garantir la confidencialitat dels riders)

I les dades de la sortida són aquestes:



Durant el refrigeri hem acordat alguna sortida: al setembre ha de caure una Portals, una Creu d'Olèrdola, i una sortida-barbacoa (les dues primeres encara per confirmar i l'última confirmadíssima).

Bé a veure que proposem per a la setmana vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada