diumenge, 12 de maig del 2013

Altes, baixes i repetidors...

Si sou observadors, haureu vist una nova secció al blog, dedicada a un rider que s'ha passat "al otro lado", al costat dels ciclistes que nosaltres no serem mai, aquells que es casquen 200 km sense esmorzar, aquells que no falten mai a les sortides i aquells que no han d'anar a festes d'aniversari, comunions o a casa dels sogres per complir amb la parella (sort que la meva dona no llegeix el blog...). Però anem a la crònica que és el que a tots ens interessa:

Baixes:
Com ja sabeu, com a consumat ferrarista que soc, avui tenia fita obligada a Montmeló i no he pogut acompanyar-vos per fer la sortideta en BTT dels diumenges.
Tampoc s'ha presentat en Manolo (i ja van dos sortides) que, després de sortir divendres i dissabte, havia de fer repòs obligatori (tres dies seguits sortint en bici són causa justificada de divorci).

Altes:
Uns amics del David (Manel i Josep).

Habituals:
Fulgui (no gaire habitual), Alexandra, Dani, David, Josep Àvila, Josep Sicilia i Sebas.

Ruta:
Segons el Sebas, avui aquests riders s'han cascat un Centre Geogràfic i una Portals, i és que en hora i mitja no han tingut temps per fer res més. En Fulgui estrenava un gadget nou, aquest:
que havia de corroborar els km de la sortida, però es veu que no va anar a classe el dia que explicaven tècniques de navegació i haurà de repetir (la sortida i el curs). Tranqui que ja farem classes de repàs. 

Però la veritat és que em crec més la crònica de l'Efrén. Segons ell, han fet una llarga culminada per Sant Pau de la Guardia (nois, l'haurem de sabotejar la bici, s'està posant en forma massa ràpid). 

Ah, i el senyor Flores, que ha sortit avui?

3 comentaris:

  1. Anònim12.5.13

    Hoy a sido un dia de muchas bajas y entre ellas la del sr.Flores,que esta entrenando para andorra 2013...... haber las inscripciones siguen abiertas a todos animarossss sera un paseo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'hauràs d'explicar com és això d'entrenar sense sortir en bici, pot-ser has descobert una nova tècnica...

      Elimina
  2. Anònim13.5.13

    ********** FIN DE SEMANA DE REPOSO ***********
    Si, si el sr. Flores reposo total, obligado debido
    a un pinzamiento en la espalda, el cual no le ha
    dejado salir en bici ningun dia....

    Pero si, si que espero poder entrenar y prepararme
    para Andorra 2013 !!!........

    ResponElimina