diumenge, 26 de maig del 2013

Arribar i moldre

Això és el que deu haver pensat en Cristobal quan avui s'ha deixat convèncer pel Flores per a que ens acompanyés a fer una petita sortida en BTT.

Avui, després de dues setmanes aturat (lo de dilluns no compta) i de tres setmanes d'absència del gran furtivo (Manolo pels amics), els de les rodes blanques ha donat un com de puny sobre la taula i ens ha posat a tots en vereda. Ja, de bon començament ens ha dit: avui toca un centre geogràfic. I titus, tots cap Igualada!!

A la sortida érem: Cristobal, Manolo, Sebas (en bicicleta de carretera), David, Efrén, Flores, Fulgi i jo. S'han desmarcat de la sortida (per raons d'horari) Fulgi i David, en Sebas que s'anava al Turmalet, però hem convençut a l'Efrén!!! 

Hem pogut comprovar que el pito del Flores no impressiona a les noies (de fet cap d'elles s'apartaven del mig del carrer), que segueix fent fred per anar amb el mallot d'estiu i que a han restaurat l'estelada que oneja a dalt del Cogulló:



Tant en Cristobal com l'Efrén s'ha comportat, i han arribat més que sobrats al Cogulló del Cal Torre. Us deixo amb el recorregut i les dades per a que se'ls pugi una mica més l'ego.




La dada que no surt és la de pulsacions màximes, que han estat de 186 (conseqüència de l'aturada de dues setmanes i de les nombroses birres que he begut en aquest espai de temps).

I per acabar us deixo amb un entreteniment. Trobeu les 10 diferències a les següents fotos. Fixeu-vos bé que és molt subtil:

 
Que tingueu una bona setmana riders

7 comentaris:

  1. Anònim26.5.13

    La sortida ha estat fantastica i divertida. Hem rodat a un bon ritme. . Les vistes meravelloses. S ha de repetir. Personalment m he tornat a superar seguint els vostres bons consells mestres i la veritat es que li he agafat el puntet a la bici i a aixo d amatinar els diumenges. La sensacio quan arribes amb el objectiu assolit es fantastica i ja tinc ganes que arribi diumenge vinent amb un nou repte. Ah! He arribat be al dinar i le disfrutat a tope a la salut de tots els riders, per cert es sap quelcom d en Manolo i la resta ferran? Han arribat be a pesar del que espero hagi estat nomes un petit contratemps

    ResponElimina
    Respostes
    1. han arribat un quart d'hora més tard, vaja que no ens han agafat de miracle.
      Per cert, molt bona la idea de sabotejar la bici del Manolo, :D

      Elimina
    2. la diferncia de las fotos que el de la tumbona apreto demasiado y le sobro tiempo jjajajajaja me e tomado el dia libre y recargue las pilas para el proximo domingo estar a punto

      Elimina
  2. Anònim27.5.13

    Yo solo sigo sus intrucciones mi semsei .si arribo saber q canvia tan rapid la roda hagues passat al pla B.
    I have a dream. La foto de arriba es la representacion del sueno de Dani que no acabo d desconectar

    ResponElimina
  3. Anònim27.5.13

    La sorpresa que tenia el sr. Manolo para la salida
    del domingo " CENTRO GEOGRAFICO "

    Que bien guardado que lo tenias Manolo
    totalmente diferente a la salida del domingo anterior
    pero bueno el lado positivo es que cogemos un poco
    mas de de forma fisica...

    en conclusion una buena salida , AUNQUE NO TODAS LAS NOIAS
    PRESTEN ATENCION A MI PITO, PERO AL MENOS UNA SI! (menos mal)

    atentamente : J flores

    ResponElimina
  4. Anònim27.5.13

    Tienes razón Ferran, Flores me dijo que haríais una pequeña salida (no quisiera saber cómo son las grandes). Con amigos así no hace falta enemigos (¡QUE GRANDE ERES FLORES!).
    Me ha encantado la salida y he disfrutado un montón, tenéis una buena colla y muy buen rollo, lo que ha hecho que me sienta muy a gusto, espero repetir.
    Un saludo, Cristobal.

    ResponElimina
  5. Anònim30.5.13

    Pero cuanto peloteo, jejeje, sed sinceros, con amigos como Ferran y Pepe Flores, quien quiere enemigos?? Actualmente ambos tienen problemas con sus vecinos y amistades por convencerles que ... Será un paseito. No obstante para las próximas elecciones generales ojala se presenten como candidatos porque a pesar de lo que nos llegan a engañar caemos cad fin de semana.
    Por cierto, este finde hare la duathlon de Martorell, no me espereis, podeis ir bien lejos, cuanto más lejos mejor.

    ResponElimina