diumenge, 5 de maig del 2013

La Llarga reload

Dia de la mare del Corte Inglés, traduint: dia de sortida amb absències o de sortida ràpida. I és que tothom avui volia tornar d'hora per que les nostres companyes, mares pacients i patidores, poguessin gaudir d'un dia  en els que els seus fills els hi dediquessin totes les lloances hagudes i per haver.

Amb aquestes premisses res no s'havia d'esperar de la sortida d'avui. A més, l'enquestòmetre no ha funcionat com calia i no hem pogut decidir de fer cap de les alternatives de megasortida que havia planificat.

L'absència que no m'esperava era la dels germans Sicilia, si aquells ciclistes furtius que surten entre setmana per poder humiliar-nos els diumenges (tot i que en Manolo ahir em va jurar i perjurar que avui sortiria).

Per més INRI, en Santi no m'ha deixat la 29", i he tornat a sortir amb el ferro del Guillem. La ruta, dons el comodí per aquests casos: fer la llarga.

Quan hem arribat a l'EADA, ens hem ajuntat amb en Joan i un grupet, i les habilitats socials d'en Flores ha fet que avui, amb diferència, hagi estat la sortida més nombrosa del grup. I si no us ho creieu, mireu la foto:


La veritat és que la ruta ha agradat força als nouvinguts, això de pedalar per la riera plena d'aigua no deixa a ningú indiferent.

Un altre punt que es confirma és que l'Efrén ja comença a dominar la seva bike i que d'aquí a poc ja ens passarà la maneta per la cara (com en els escacs, és el tapat), i del David no cal dir res, tot i que és el primer que plega, puja a un ritme endimoniat!!

La setmana vinent no puc sortir, he quedat amb uns col·legues que faran unes voltes a Montmeló (l'Alonso i en Vettel), i la següent setmana tinc bateig i comunió a Tremp. Us deixo amb una foto que recull el meu estat d'ànim:

Ah, i una altre setmana sense dades de la sortida.

Espero els vostres comentaris.

2 comentaris:

  1. Anònim5.5.13

    Hola Ferran y companys la ruta ha estat impresionant, ens a agradar molt, hem de tornar a quedar una altra vegada per fer mes rutes com la d'avui. Soc en Loren,si vols la foto del grup d'avui on surts tu, donam el teu correu i te la passo. Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja saps on som, us podeu apuntar cada diumenge. El mail ja te'l passaré quan ens tornem a veure

      Elimina