diumenge, 21 d’abril del 2013

El diumenge al mati, cap més celebració d'aniversari

Per als nouvinguts tant sols recordar un petit decàleg que les nostres respectives parelles han de conèixer si volen mantenir una relació sana i duradora:

Primera llei de les relacions estables (o llei de la bici): El diumenge pel matí és per sortir en bici.
Segona llei de les relacions estables (o llei de Sancho): Si per aquells casuals la sortida dura menys de dues hores, truca a casa abans d'arribar.
(la resta de lleis en els propers fascicles) 

Pas a pas anem agafant forma física i fons per a la gran fita del 2013: arribar a l'hora a la sortida dominical, i és que avui he arribat abans del srs. Flores i Sicilia (M.). A aquest ritme jo crec que ho aconseguiré abans de que arribi l'estiu.

Avui també ha estat una sortida multitudinària: dels nous fitxatges dos han estat baixa per compromisos familiars que han estat substituïts pel Gilbert, Àngel i José Antonio de LATACA. 

  
Com ja ve sent un costum el grup, s'ha anat desmembrant, primer per compromisos familiars (Efren i Dani) que han girat cua a Can Maçana, després per problemes d'horari i altres obligacions (Dani, Fulgui i Sebas) que s'han treballat La llarga. La resta hem fet aquesta sortida:


Si nois, si, hem anat al centre geogràfic del món. Bé si més no el centre geogràfic de Catalunya, i jo amb aquest ferro:

Aquí no ens hem pogut fer la foto habitual amb la senyera estelada que corona l'ascensió perquè no hi era, però hem fet aquestes altres fotos:


I per acabar la gràfica de la sortida:


PD: Demano que al Sr. Flores se li faci control antidopping, no pot ser que la seva primera sortida sigui anar al Cogulló i arribi fresc com una rosa.

Per cert, això de baixar tres pinyons i canviar de ritme fa mal, oi Manolo?

1 comentari:

  1. Anònim23.4.13

    Buenas a todos , pues con especto a esta salida,
    tengo que decir que me gusto mucho, pues solo habia salido 5 veces y queria saber si iba a tener fuerzas para el regreso a casa...
    Huy , claro que despues de haberme pegado un chute de esos que te llevan hasta donde tu quieras, pues la verdad la vuelta a casa estaba mas que asegurada,si,si Ferran es verdad un dia tienes que probarlo...

    Bueno si alguien mas lo quiere probar, solo tiene que decirmelo (hay para todos)

    Pero ? la verdad es que doy las gracias a mi compañero de viaje el sr.
    J.Sicilia, pues sin el creo que me hubiese ido con Dani y Sebas...( gracias Jose),
    Ah ! y en cuanto al ti don Ferran hablo por mi y creo que tambien por J. Sicilia, nos volvermos a encontrar y nos pagaras esta humillacion,jejejejeje.......

    Adios a todos : J. Flores

    ResponElimina