dissabte, 2 de febrer del 2013

Un altre més a la secta

Si fa dues setmanes avençava que en Toni Cuevas estrenava un GPS, avui us haig de comunicar que un dels altres habituals a les sortides n'ha estrenat un de nou. I no qualsevol equip, l'Aniento s'ha agenciat un ULTRA (com se les gasta el nen....), i es fa notar, perquè avui, just quant arribàvem al monestir de Montserrat, una dona deia en veu alta: mucho pijo veo por aquí...

La veritat es que, malgrat les previsions del temps, havíem quedat per fer una sortideta, que s'ha anat complicant. En principi havíem de fer un Vacarisses, però el fort vent ens ha fet creure que pot-ser amainaria si ens apropàvem a Montserrat. Però no, no hi ha pitjor experiència que veure que la bicicleta no avença per culpa de les fortes ràfegues de vent de cara (us heu adonat que quan fa vent mai va a favor nostre?).

Ens hem aturat un munt de vegades, no pel vent, sinó per veure les funcions del GPS (mai s'ha d'operar en marxa que si no els mossos et treuen punts o te'ls posa el cirurgià). I la sortida, preveient que demà no crec que pugui sortir, ha estat força maca:

Les dades (que l'Aniento haurà de comparar amb les seves):
 Distància amb altures          44.44 km
 Ascen.acum.                        912 m
 Altitud Màxima                  722 m
 V.mitjana mov.                   16 km/h
 Velocitat màxima                69 km/h
 Freq cardiaca màxima         182 p/m

I per als escèptics que pensin que ho he dibuixat amb el Land, us deixo les evidències:


Salut, poseu-vos pedres a les butxaques, i bici

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada