diumenge, 10 de febrer del 2013

Gadgeto-Toni

Jo que fins ara, de l'únic que podia presumir era de gadgets avui m'he vist superat pel nostre sherpa.

Ha estat un dia ple de sensacions estranyes:
La primera ha estat ser el primer en arribar a la rotonda de la Plana, pensava que no vindria ningú, però no, s'han presentat un pel més tard en Manolo i en Dani. I vist que dels altres no apareixia ningú (missatge subliminar pel senyor Flores), hem convençut al Dani de fer la Llarga (la veritat és que no ha presentat gaire resistència). 

La segona sensació és que, desprès d'estar tres setmanes fen dieta, m'he trobat força bé a sobre de la bici i  no m'he cansat gaire. Els doctos en la matèria (Manolo) diuen que és conseqüència d'haver fet la Portals. Està bé això d'arribar a casa amb la sensació d'estar sencer.

També ens hem trobat riders amb els que hem pogut establir una conversa tot pedalejant. Concretament amb una noia del Bruc que ens hem trobat pujant cap al coll del Bruc i que ens ha donat força conversa (ara si que us penediu de no haver vingut), tot i que a Montserrat Parc ella ha pres rumb cap a Castellolí (perquè jugava avui el Barça que si no....). 

En Manolo i Dani han pogut comprovar que els cursos d'anglès m'han permès establir una agradable conversa amb una japonesa amb un pastis de crema i la seva família a Can Maçana.

Baixant ens hem trobat amb en Sergio (que alguna vegada ha sortit amb el grup) i amb en Toni Cuevas, amb el seu GPS, vídeo-ulleres HD i fil musical que intentava seguir un track, vaja, que ja no puc guanyar ni en gadgets !!!

Toni, espero els teus vídeos i els teus tracks. Us deixo amb les dades (el track ja el coneixeu).


Salut i bici, riders!!

1 comentari:

  1. Anònim11.2.13

    Buenos dias, veo que no hay nada que detenga a salir con las bikers a estos tres, ni carnaval,ni frio,ni lluvia...ni nada de nada,
    cuando salgamos el resto del grupo, a estos tres no vamos a seguirlos ni a rebufo...

    yo tenia que haber salido este domingo, pero, el carnaval y la niña....no me han dejado.
    Espero salir pronto de nuevo, pues ya estoy recuperado de esa bronquitis que tenia, pero...
    siempre y cuando no haga este frio de hoy 11-02-2013. ¡Que frio Dios mio! es demasiado.
    Bueno srs. espero poder acompañaros pronto en las salidas...
    Jose Flores

    ResponElimina