diumenge, 27 de gener del 2013

La Portals 2013

Si nois si, n'hi ha dos (+10) que ja l'hem fet!!

Avui, els companys de LATACA ens han convidat a fer LA PORTALS 2013. I veient el traçat es pot assegurar que l''autor del recorregut només l'ha fet a sobre del Land Rover: ens han sortit 61 km amb un desnivell acumulat de 1.413 m. Si, jo he fet el track des d'Esparreguera, però només són 2 km més de la ruta prevista per l'organització.

Però anem per pams, a les 8:00 només en Manolo m'esperava per pujar a Collbató, en Josep Sicilia, Pali, Sebas, Fulgui, Flores ni tant sols s'han dignat a contestar la convocatòria del whatsapp (bé, s'ha de dir que algú si que s'ha excusat).

A les 8:00 en Manolo i jo, cinc minuts més tard per no perdre el costum, hem pres el camí cap a Collbató per ciclar amb 10 raiders de LATACA la Portals 2013. Com és habitual en aquests casos hem trigat més del compte en sortir, havíem de muntar les unitats de l'aventura d'en Pepe Cuevas en un parell de bicis (la del José Antonio i la del Lluís) , jo amb l'sportiva+ anava més que servit.
S'ha de dir que ha hagut dues baixes importants, la del Luis (can basc) i de l'Àngel Aparicio que tenien compromisos ineludibles. 

Us haig de dir que el perfil correspón al que no es va poder ciclar al 2012 per culpa de la pluja, amb alguna variant a San Cristòfol, que ha fet pujar l'índex IBP de 119 a 129. Sembla que això de les pedalades és tracta de veure a qui la fa més grossa!!!

Mireu el perfil i el track:




Si ja em coneixeu sabreu que he hagut de fer algun tram caminant, però no he estat l'únic (y a las pruebas me remito).


Res, que segur que l'haurem de fer algun dia més (quan ho llegeixin en Pali i  Flores segur que tenen enveja), i que en breu penjaré l'e-roadbook per a que tothom que vulgui la pugui ciclar.

Salut, (m'espera migdiada important) i bici

3 comentaris:

  1. vaya recorrido!habeis tardado 6 horas en recorrerlo??? o estabais buscando las setas por el camino????jajaja ya lo haremos un domingo juntos.ayer fui a esquiar y esta mañana no podia levantarme,me dolia todo el cuerpo..

    ResponElimina
  2. para responder al superheroe de la montaña,la portals no es una carrera y si hemos tardado 6 horas y al llegar nos han dado a todos la misma medalla.no esta bien menospreciar el esfuerzo y el sudor de tus compañeros y menos cuando tu te has quedado en la camita.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anònim31.1.13

      estoy deacuerdo con M.S. que grande eres....

      Elimina