diumenge, 20 de gener del 2013

Hibernació

Nois, es veu que l’hivern està afectant els vostres instints més bàsics i heu decidit que quedar-vos a casa covant els torrons i el caldo de la iaia que encara teniu de les festes de Nadal (i això va pel senyor J. Sicilia, Bartu, Flores, Sebas i per a tots aquells que us sentiu identificats). 

A dos quarts a la rotonda només hi érem el Manolo i jo. No plovia, la temperatura era força agradable tot i l’hora, però no, ningú més s’ha dignat a aparèixer. 

En aquesta casos i per a què no sigui dit, en Manolo i jo sempre fem una ruta que l’hem ciclada amb neu: La llarga. Pròximament, és a dir aquesta tarda, penjaré l’e-roadbook al blog per a que la podeu viure com a una etapa del Paris-Dakar. 

Ah, si no ho sabíeu hi ha una persona de les esporàdiques del grup que ja té un GPS nou: sí, és en Cuevas el sherpa, si era perillós sense cap gadget ara si que patirem... 

Pujant cap a Collbató, a l’alçada del Camí de la Vinya en hem trobat a Sussana passejant als gossos, feia cara de desencaixada i ens ha confessat que les bessones havien tingut mala nit i que la seva parella, per adormir-les sempre les hi explica el mateix conte: que un dia va fer la llarga de la Catllaràs (i així cada dia des de que van nàixer). Fulgui, ja va sent hora que canviïs la història, estem desitjant que ens acompanyis per deixar-nos en evidència i per tenir una nova història que explicar a les teves filles i als teus futurs nets. 

Hi ha un, que m’ha enviat aquestes fotos (que segur que són del 2011 perquè tenen color sèpia) que jura i perjura que avui ha agafat la bici... (jutgeu vosaltres mateixos):


Només excuso dues persones, en Dani que està a les platges de Copa-cabana i al meu cosí que està preparant una festa d'aniversari. 

Les dades: 

Una última cosa, aquest to agre de la crònica d'avui és degut a que he començat una dieta estricta per intentar baixar pes i l’he començat a baixar, però no puc moure la bici!!! 

La setmana vinent fem La Portals 2013, que s'ha suspès per pluja

Salut, dieta i bici riders!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada