diumenge, 13 de gener del 2013

Canvio barreta per botifarra

I la veritat que és el mínim que podien fer els caçadors del porc senglar per nosaltres, però... millor que anem a pams.

Aquest diumenge havíem de fer un Vacarisses, a petició expressa d'en Jose Antonio, ja que la pedalada li va agradar força (us he comentat que és la meva preferida?).

Tot ha començat com sempre, a les 8 estaven con un clau Manolo, Dani, Pali, Josep Aniento, Toni Cuevas, Josep Antonio i Gilbert. Jo, per no perdre el costum, he arribat a les 8:10.

I rumb cap a Vacarisses. Aquesta ruta algú l'ha penjada a wikiloc com a ruta dels dinosaures, però s'hauria de dir la ruta de les estacions ja que passa per l'estació de l'aeri, de Monistrol, de Can Serra de Vacarisses i per la de Vacarisses i a prop de la d'Olesa.

Quan ja estàvem a punt de començar la part tècnica, la que s'ha de fer sense posar el peu a terra que va des de Can Serra a Vacarisses, ens hem trobat una batuda del porc senglar que ens barrava el pas. A partir d'aquí hem hagut d'improvisar: cercant camins, pujant rampes de més del 20%, aturant-nos contínuament i envejant l'esmorzar que els caçadors del senglar feien davant dels nostres nassos, i el pitjor de tot és que no hem pogut complir amb la previsió horària que tant el meu germà com jo havíem acordat amb les nostres respectives parelles.

Mireu el gràfic


I avui hem pogut veure com els desnivell també ha pogut amb en Pali, que ha hagut de baixar-se un parell de vegades i fins i tot ha hagut de seure!!, això i les dues punxades d'en Manolo ha estat el més rellevant, el vídeo el penjaré més tard.

Però això d'obrir noves rutes no és nou si en Cuevas i l'Aniento ens acompanyen i si no us ho creieu mireu aquesta sortida que varem fer dissabte: era una pujada al Bruc per estirar les cames, però per aquest dos individus que no hi hagi camí no significa que no es pugui passar.




I la setmana vinent si no plou, farem La Portals 2013 !! 

1 comentari:

  1. Anònim17.1.13

    SOLO QUERIA DECIR UNA COSA...
    ESTE AÑO VEO A FERRAN MUY MOTIVADO Y CON
    MUCHAS GANAS, ME PARECE QUE VA A SER EL
    AÑO DEL FERRAN.

    ANIMO FERRAN, ESPERO QUE CUMPLAS TODOS
    TUS PROPOSITOS CON NOTA ALTA.

    ResponElimina