diumenge, 16 de setembre del 2012

Los chicos perdidos

Ostres quina sortida dominical més nefasta, i això que dissabte al vespre havia iniciat els contactes per assegurar una bona assistència i gaudir dels nous camins cap a Castellolí

Però les coses s'han començat a tòrcer ben d'hora, d'això se n'ha encarregat algú de la família que no m'ha deixat poder descansar fins que ha aparegut a dos quarts de vuit del matí. Com podeu suposar ni dormir ni esmorzar.

Acte seguit un missatge del Dani amb la tensió pels núvols i que s'ha estimat més fer repòs abans de tenir un disgust. També en Josep S. ha hagut de quedar-se a casa per un problema de salut familiar.
Tampoc han vingut en Sebas i Paco, però aquesta era una baixa amb la que ja comptàvem després de la "juguesca" de la setmana passada. I en Josep A que, després de fer la Pedals d'Occitània, ha penjat la bici per atendre sortides esportives de les seves filles: Josep per a que la bici no es faci malbé per inactivitat, ja l'agafaré jo, no pateixis que per això estan els amics. 

O sigui que només quedàvem "els tres genets de Calaf". I no cal que us digui qui està en pitjors condicions i s'hi afegim el no dormir i el no esmorzar el resultat ha estat que he patit més que els merengues ahir al futbol i tot i que jo no estic trist, mireu la gràfica de la freqüència cardíaca:

A Castellolí ens hem entretingut força estona esmorzant, hi havia una prova de la Copa catalana de BTT i hem passat massa estona contemplant les bikes i esperant els entrepans.

A la tornada en Manolo i en Pepe s'han escapat pujant cap al port del Bruc, però al no conèixer la ruta, s'han passat la cruïlla i s'han perdut. La vuitena llei de Murphie diu que en aquests casos la cobertura del mòbil és inversament proporcional a la tecnologia de l'aparell, i és clar, el meu smartphone no tenia línia. He continuat fins a les coves on per fi havia cobertura i he reculat per trobar-nos al desviament. Mireu les imatges:


Ells han hagut de fer la pujada de Castellolí dos cops, o sigui que a les dades hauran de sumar uns 350 m més de desnivell acumulat.

Mireu la ruta i les dades:

 Distància amb altures
 51.24 km 
 Ascensió acumulada
 916 m (+350 pel Manolo i Josep F.)
 Altitud Màxima
 699 m
 V.mitjana en moviment
 12 km/h (La pitjor dels tres darrers mesos)
 Velocitat màxima
 45 km/h 
 Duració
 05:40:10
 Temps parat
 01:22:59 (carai amb els entrepans)
 Freq cardiaca màxima
 183 p/m (està que se sale)


Bé nois, salut i bici

PD: No tenim res a envejar als participants de la copa catalana, a part de la seva joventut, estat físic, les seves bikes i la seva tècnica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada