diumenge, 9 de setembre del 2012

Dos nuevos lectores

O no, perquè després de la matxucada d'avui no sé si voldran dirigir-nos la paraula.

Tal i com us havia anunciat fa dues setmanes, la meva intenció era il·lustrar als meus companys de fatigues, els nous camins que en Santi ens mostrà per anar a Castellolí i esmorzar tranquil·lament. Però no, algú ha tingut la brillant idea d'anar al centre geogràfic.

I no m'estranyaria que en Sebas i en Paco no es presentessin el proper diumenge per sortir en bicicleta. I és que el "lev motiv" d'aquest grup és el de veure el nivell de resistència dels nouvinguts.

Després de la sortida d'avui s'han guanyat sortir a la pàgina de biker's book, això si, m'han d'enviar abans el seu palmarès. De moment us puc ensenyar la foto:
Sebas

Josep Flores  (el grafitero del Cogulló) 

Paco 

Dani ensinistrant un nou company

Estic muntant un vídeo de la sortida, i per a aquells que no sabeu que és anar a més de 60 km en bike, fixeu-vos en els trams d'asfalt des de Castellolí.

Ah! i que serveixi la sortideta com a un acte més dels que organitza l'ANC per a la diada, tot i que demà està previst al Cogulló un acte multitudinari amb botifarrada inclosa i renovació de l'estelada que el corona ja que l'actual està un pel malmesa (es que n'hi ha que haurien de fotre el camp).

Les dades:
 Distància amb altures
 63.12 km
 Ascen.acum.
 1069 m
 Altitud Màxima
 869 m
 V.mitjana mov.
 16 km/h
 Velocitat màxima
 61 km/h
 Duració
 05:03:45
 Temps parat
 00:53:40
 Energia
 613.7 Kcal
 Tram d’ascensió al cogullo. Pendent mitja
 14 % (865 m)


Més cosetes:

  • Hem descobert el secret d'en Manolo: les barretes energètiques que es prenia han estat retirades del mercat per portar "suposadament" agents dopants del copon (si és que no era normal aquesta superioritat). 
  • M'ha sabut molt greu perdre'm la "clareta final de pedalada", un dels pocs bons hàbits que té això d'anar en bici. 
  • Dani, si agafem la carretera amb trànsit no hem de floritejar, que els conductors dominicals no saben que és això que té dues rodes i una persona a sobre.
  • En Flores està estudiant premiar al lector núm. 10.000 d'aquest blog 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada